Vodafone 50 kr luk Cenet Hız Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAMALIST

KAMALIST

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 50 kr luk Cenet Hız Önemli
Arklar 01,01,2011 Tarihinde 50 kr luk vodafone cep net paketı aldım sonra nokia pc suıte ile cep telımımı pc ye bağladım tel modeli 5230 Nokia ilk 5 Mb adil kullnım hakkını doldurdum sonra hız yavaşladı bir süre kullndım dowload yapmaya dvem ettım ben nette yani video vs. fln sonra birden hız 4 k ya ulaştı ve gün boyunca böyle sürdü bu bende :D akşama kdr ne var ne yok hızlı bir şekılde indirtdim 1 gb a kdr ındırmışımdie acaba bu niye böyle oldu TEkrar Nasıl yapabiliriz onu :D şuanda 1aylık ücretsiz net paketıne uye oldum oradan kullnıyorum bunun hızını nasıl arttırabilirim acaba dünkü gibi bilen varsa pm pls D:

besir06

Üye
5mb tan sonra edge geçersen hız 3g kadar yavaşlamaz 3gde hızı sabitliyor ama edgede sabitlemiyor tel ne kadar iyi cekerse hızın o kadar artar edgede 3gde hızı sabit ama yinede cekim gücüne bağlı

KAMALIST

KAMALIST

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani her gün paket alıyorum aynı yerınde duruyor tel bazen oluyo böyle .. 3g de aynı kalıyor yani hız

alihan544

Üye
arkadaslar hani adil kullanim hakki gunluk 5 mb, aylik 100 mb ya. Simdi birde adil kullanim hakki soyle belirleniyor. Diyelimki 3g li bir cihaz ile sen gunluk cepnet paketi aldin. Sen ilk 5 mb a kadar 7.2 hizindayim saniyosun. Aslinda olmasi gereken bu ama isin birde o gun senin gibi ayni baz istasyonlari kullananlarin sayisi etkiliyor hizini. Yani sen diyosunya 5 mb sinirini astim ama yinede hizim dusmedi diye. Bunun aciklamasi bu. Adil kullanim hakki 5 mb ile sinirli ama kullanicilarin anlik yogunluguda adil kullanim hakki kapsaminda.

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Bende Hep Aynı Sabahtan Akşama 15 Kb.Neden bilen Varmı Acaba

gazel14

gazel14

Üye
bilmiyorum bu işi ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt