Vodafon' un açığı 7,90 tl ye sınırsız internet hemde bilgisayarınızdan

Sponsorlu Bağlantılar

mge13

mge13

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon' un açığı 7,90 tl ye sınırsız internet hemde bilgisayarınızdan
:yuruAylık sınırsız cep net paketi alıyosunuz 7,90, birtane mobil modem alıyosunuz (sözleşmesiz) kullandığınız kadar ödemeli olacak, kartınızı mobil modeme takıp bilgisayarınızdan sınırsız internete giriyorsunuz sınırsız indiriyorsunuz.
Not: faturalı sim kart kullanmayın...

• Beğen
Tepkiler: hyper_jam ve middleboy76

omerynd

omerynd

Üye
yada telefonu bağlayıp modem olarak da kullanabilirsiniz

bveo

bveo

Üye
tosun sen forumda biraz dolaş, çok şaşıracağın şeyler görürsün :D

gumushaneli

Üye
Evet ben yaptım pc suit programıyla bağlandım
Yapmanız gerekenler
1.Vodafone hattınızdan AYLIK SINIRSIZ CEPNET PAKETİ 7.99TL. ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya ücretsiz gönderin.
.iptal etmek için İPTAL AY yazıp 3636'ya gönderin.
2.Bilgisayarınıza telefonunuzla uyumlu pc suit programını kurun.
3.Telefonunuzu Usb kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın (Telefonunuzdan ;Tel modelinize göre uygun seçeneği seçin: benim telefonum nokia olduğu için "nokia modu" dedim) modu seçin
4.Pc suit programını açın internete bağlan seçeneğini tıklayın.
5.hayırlı uğurlu olsun. ( HIZINIZ:460,8 KBPS)
bU HIZ İLE HABELER,FACEBOOK,İNTERNETTE GEZİNME İŞLEMLERİNİ RAHAT YAPARSINIZ aMA VİDEO,ZOR İZLENİR,iTERNETTEN DOWNLOAD ZOR YAPILIR.aMA BEKLERSENİZ BİRKAÇ SAATTE 200 MB LIK PROGRAMLARI İNDİREBİLİRSİNİZ..
:)
[2.yöntem :Bilgisayarınızın bluetooth varsa bluetooth'a tıklayın çıkan seçeneklerden kişisel alan ağına bağlan seçeneğini tıklayın (telefonunuzu gösterin ve bağlanın).DİKKAT:Bluetooth dan bağlandığınız zaman internet hızınız çok düşer kesinlikle tavsiye etmem. Kablo ile bağlanın..]bLUETOOTH BAĞLANDIĞINIZ DA ( HIZINIZ 115 KBPS ) yANİ KABLOYLA BAĞLANDIĞINIZIN 4 TE 1 i
:)

byesho

byesho

Üye
Sen bunun açık olduğunumu düşünüyorsun. Sence vodafone internete neyle girdiğini bilmiyormu. Ben yaklaşık 5 aydır bu şekilde kullanıyorum zaten.:evet::evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
4 yıldır cepten internete bağlanırım, taaa wap zamanlarından beridirde cepten girerim

zaza

zaza

Üye
4 yıldır cepten internete bağlanırım, taaa wap zamanlarından beridirde cepten girerim
evet neredeyse bende o zamanlardan beridir cepten giriyorum o zamanlar daha 3g yoktu ve pahalıydı biraz son zamanlardaki rekabet sayesinde biraz ucuzladı :)

kutukak

kutukak

Üye
Ancak hız bir yükseliyor bir yavaşlıyor çok verimli kullanım olmuyor :s Aşırı yavaş siteyi açarken çıldırabilirsiniz.

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
tosun sen forumda biraz dolaş, çok şaşıracağın şeyler görürsün :D

aynen :D adam daha yeni çözmüş ben 1 senedir kullanıyorum.vodafone açığı değil adamlar bilerek yapıyorlar.birde download yapmayı dene :D 10 mb ı 1 saatte anca indirirsin :D

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
zaten 100 MB'yi aşınca hız 12 kb/saniye'ye düşüyor.

byman63

byman63

Üye
Arkadaşlar Türkcellin VINN Modemine Vodafone hattı taksak olur mu acaba??

maktama

maktama

Üye

olmaz yeğen :nono:

--------------- Ekleme ---------------

ulan ne adamlar var yaa :d::d::d::d::d::d::d::d::d:

olur yeğennn olurrrr... ülen ne adamlar var hakkatten:D:D
olur arkadaşım olur, ayarını yaparsan olur. Ben ttnetin verdiği 3G modem(avea hatlı) doğru dürüst çekmediği için avea hattı vınn modemine taktım, takır takır çalışıyor.Nihayetinde bunlar sadece MODEM, sim kilitli falan değiller, sadece yanında verilen hatlara özgü ayarlar "standart kayıtlı" olarak geliyor. ama başka hatları da kullanabilirsiniz. tek yapmanız gereken ayarları yapmak. vınn programından araçlar-seçenekler kısmından yeni profil oluşturun ve vodafone ayarlarını bu yeni profilde uygulayın. Ayrıca unutmayın, uyguladığınız o ayar sadece o bilgisayarda geçerli, yani vınn cihazınıza o ayarlar kaydedilmez, bilgisayardaki vınn programına kaydeder. Bunun için vınn'ı hangi bilgisaayra takarsanız ilk önce bu ayarları yapmanız ve kaydetmeniz gerekir.
Bu arada bu bahsettiğim hatlar data hatları, yani konuşma yapılamayan sadece internet için olan hatlardan. Sizin vodafone hattı dediğiniz bildiğiniz telefon hattı ise ayarlar nasıl olmalı bilemiyorum.

lozan123

lozan123

Üye
Bilgi İçin Teşekkürler :oke:

hyper_jam

Üye
süpermiş ya 7.90 hemen deneyeyim teşekkürler.

'Patron

'Patron

Üye
ohooo :D sene 1980 bız cepten netle gırerdık ..3310 la :P::d::d:

dexter_256425

Üye
Aylık sınırsız cep net paketi alıyosunuz 7,90, birtane mobil modem alıyosunuz (sözleşmesiz) kullandığınız kadar ödemeli olacak, kartınızı mobil modeme takıp bilgisayarınızdan sınırsız internete giriyorsunuz sınırsız indiriyorsunuz.
Not: faturalı sim kart kullanmayın...
sağolun beyler bilgiler için bende böyle bi şey arıyordum.:oke::oke:

slant1111

slant1111

Üye
çok zeki konuyu açan arkadas :D

alixkandemir

Üye
konuyu açan arkadaş, dalgamı geçiyorsun vodafone un açığı filan değil kıyağı idrak edemedin mi

Üst Alt