Faturalı Genç aylık 100MB sana özel %75 indirimli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Faturalı Genç aylık 100MB sana özel %75 indirimli!




Genç Tarifeliler şimdi çok şanslı!

Faturalı Genç Tarifelilere özel 100MB kampanyası kapsamında, GENC INTERNET yazıp 2222’ye göndererek, süre bağımsız 100MB paketi ayda sadece 3 TL’ye kullanabilecekler. Böylece aboneler Facebook sayfasına, Google’da merak ettiklerine, twittera, tüm maillerine, her gün okuduğu gazetelere kısacası tüm internete her an her yerden rahatça ulaşabilecek. Kampanya süre sınırsız, tarifede kaldığı sürece bu paketten faydalanabilirler.

Faturalı Genç Tarife 100 MB internet paketinden kimler faydalanabilir?

Tüm bireysel faturalı ve GençTarife ye dahil abonelerimiz bu internet tarifesinden faydalanabilir.

100 MB İnternet Paketi ile neler yapabilirim?

Aylık 100 MB internet paketi ile yaklaşık 5000 e-posta okuyabilir, 200 kez facebook’ta fotograf yükleyip/izleyebilir, 500 web sayfası görüntüleyebilir, 200 dk. Şarkı dinleyebilir, 50 dk. video izleyebilirsiniz. Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı yaklaşık olarak 100 MB'a denk gelmektedir.

Paketlerimi yurtdışında kullanabilir miyim?

İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Faturalı Genç Tarife için 100 MB İnternet Paketini kaç kere alabilirim?

Aynı anda sadece 1 paketten faydalanabilirsiniz. İptal etmeniz durumunda pakete tekrar gelmeniz mümkündür. Bunun için Faturalı Genç Tarifede olmanız yeterlidir.

Mevcutta internet paketi var, bu paketi alırsam eski paketim iptal olur mu?

Aktifleyeceğiniz indirimli 100MB internet paketi, mevcut paketinize ek olarak hattınıza tanımlanacak ve diğer paketin iptaline sebep olmayacaktır.

İnternet paketi iptal edildiğinde kalan kullanımlar silinir mi?

Hayır. İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.

Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği ya da servisler arası geçiş yaptığımda internet paketi aboneliğim devam eder mi? Kullanmadığım haklarıma ne olur?

Paketiniz iptal olur ve kalan kullanımlarınız silinir.







Faturasız Genc Tarifelilere;

İsteyene Günde 50 kuruşa, İsteyene Ayda 3 TL’ye Sınırsız Facebook!
Üstelik bu Facebook ZERO değil, Resimli Gerçek Facebook (m.facebook.com)
Gençler Facebook istedi, Turkcell sınrsızını yaptı. Üstelik kayıt yok, yükleme şartı yok.

Aylık SINIRSIZ Facebook paketini almak için tek yapman gereken FACE yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndermek.
Yok ben istediğim günler girmek isterim dersen, Günde 50 kuruşluk Facebook kullan sonra gün sonuna (23:59’a kadar) kadar Facebook sana BEDAVA.




Neden Sınırsız Facebook paketi almalıyım?

Sınırsız Facebook paketi ile tarife ya da yükleme koşulu olmadan Facebook’un resimli ve videolu* versiyonuna her an her yerden ücretini düşünmeden bağlanıp arkadaşlarınızdan kopmazsınız.

*Facebook'ta yer alan ancak Facebook dışı link ve sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama ve içerikler paket dahil değildir.

Sınırsız Facebook paketinden kimler faydalanabilir?

Tüm bireysel faturalı ve faturasız abonelerimiz bu paketi satın alabilirler.

Sınırsız Facebook paketine nasıl üye olabilirim?

Sınırsız Facebook paketi almak için FACE yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndermeniz yeterli. Ayrıca TİM’lerden ve Turkcell Online İşlemlerden de paket satın alabilirsiniz.

Sınırsız Facebook paketinden herhangi bir kısıtlama var mı?

Facebook paketini Facebook severlerin taleplerine göre şekillendirdik. Bu paket ile Facebook’un resimli videolu versiyonuna ücretini düşünmeden rahat rahat bağlanabilirsiniz. Bunun için paketin adil kullanım limitini de 50MB veya 100MB’a değil, aylık ortalama cepten internet kullanımının çok üstünde olan 250 MB olarak belirledik. Bu limiti aşan abonelerimizlerin erişim hızları, diğer abonelerimizin aldığı hizmet kalitesinin etkilenmemesi adına 48 kbps’e indirilebilir.

Halihazırda internet paketim var. Yine de Facebook paketi alabilir miyim?

Mevcut internet paketinizle birlikte Facebook paketi de alabilirsiniz. Böyle bir durumda Facebook kullanımlarınız mevcut internet paketinizdeki haklarınız yerine Facebook paketinizdeki haklarınızdan düşecektir.

Paketimi nasıl iptal ederim?

Paketinizi iptal etmek için IPTAL FACE yazıp 2222’ye SMS ile gönderebilirsiniz.

Aynı ayda kaç tane Facebook paketi alabilirim?

Aynı ayda sadece 1 tane Facebook paketi alabilirsiniz

Sınırsız Facebook paketim var ve ücretlendirildiğimi gördüm. Sebebi ne olabilir?

Facebook'ta yer alan ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama içerikler paket dahil değildir. Bu içeriklerden birine tıklamış olabilirsiniz.

Paketimi yurtdışında kullanabilir miyim?

İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Cep telefonuma Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan Facebook uygulamasını yüklemiştim. Sınırsız Facebook paketi bu uygulama üzerinden yapılan kullanımlar için de geçerli midir?

Evet. Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan indirilen ya da Facebook’un kendi yayınladığı tüm uygulamalardan yapılan kullanımlar bu pakete dahildir.

Sınırsız Facebook paketi için herhangi bir APN ayarı yapmama gerek var mı?

Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. Dolayısıyla paketten ücretsiz kullanımlar için bu iki APN’den biri ile cepten internete bağlanıyor olmak gereklidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları üzerinden yapılan bağlantılar pakete dahil değildir.

Facebook Paketi alabilir miyim?

Hayır. Facebook paketinden Mobil Geniş Bant hatları faydalanamamaktadır.

Numara değişikliği, devir ve ödeme tipi değişikliğinde Facebook paketi aboneliğim devam eder mi?

Numara değişikliğinde abonelik ve haklarınız yeni numaraya devrolur. Devir ve ödeme tipi değişikliklerinde haklarınız devrolmaz, paketiniz iptal olur.



Kampanyadan faydalanmak için ne yapmam gerekiyor?

Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir kayıt ya da yükleme şartı bulunmuyor.

Cebinizden internete girip standart mobil internet tarifesi üzerinden Facebook (m.facebook.com) kullanımı yapmaya başladığınızda kampanya otomatik olarak devreye giriyor.

Genç Tarifeliler :

Günde 50 kuruşluk Facebookkullanımından sonra bir başka deyişle günde 1 kez Facebook’a girdikten sonra, gün sonuna kadar (23:59’a kadar) sınırsız Facebook kullanım hakkı kazanıyor. Üstelik bu Facebook FOTOĞRAFLI ve VİDEOLU Facebook!.

Ücretsiz Facebook kullanım hakkı ne kadardır ?

Aynı gün 23:59’a kadar sınırsız Facebook kullanımı yapabilirsiniz. Facebook'ta yer alan, ancak bu siteler dışındaki sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar için kendi mobil internet tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler.

Cep telefonuma Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan Facebook uygulamasını yüklemiştim. Bu uygulama üzerinden yapılan kullanımlar için de geçerli midir?

Evet. Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan indirilen ya da Facebook’un kendi yayınladığı tüm uygulamalardan yapılan kullanımlar dahildir.

Cepten internet kullanmaya nereden başlayabilirim?

İlk defa cepten internete girecekseniz ve telefonunuzun internet ayarları henüz yapılmadıysa
WAP yazıp 2222’ye göndererek ayarların cebinize gelmesini sağlayabilirsiniz.
Turkcell-im WAP da cepten internet dünyasına kolayca giriş yapmanızı sağlayan bir yol.Cep telefonunuzun tarayıcısına wap.turkcell-im.com.tr adresini yazarak turkcell-im’i ziyaretedebilir, en popüler sitelere turkcell-im üzerinden bağlanabilirsiniz.

Turkcell-im’e telefonunuzdan tek tıkla ulaşmak için turkcell-im yazıp 2580’e göndererek turkcell-im ikonunu cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz. Turkcell-im link’inin size ücretsiz gönderilmesini istiyorsanız turkcell-im yazıp 4040’a göndermeniz yeterlidir.
 
ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
Paylaşım için teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt