Vodafon Şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratmgi

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon Şikayet
Vodafone 70 TL borca 260 TL alıyor.
Merhabalar ben yaklaşık 12 yıllık vodafone abonesiyim. Geçenlerde Muhtara gelen bir kağıt ile vodafonun hakkımda yasal işlem başlattığını öğrendim. Bu borcu araştırdığımda Yıllar öncesinden yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılından kalan borcun faizi olduğunu öğrendim. O zamanlar adı Telsim idi. Yurt dışında olduğum için borcumu 4-5 ay sonra ödemiştim fakat borcumu öderken gecikme faizinden hiç kimse bahsetmemişti ve benim hattım hala görüşmlere açık.Şimdi Vodafonun Yılların Abonesine yaptığına bakın Bu yeni abone olacaklara da ders olsun. Bu gecikme faizi için 70 tl için yıllar sonra benden 260 TL istiyorlar. Yıllardır neredeydiniz. Madem bu borç okadar mühimdi neden hattımı görüşmelere kapatmadınız Yıllarca benden para almaya devam ettiniz. Acaba borç telsim insaflı idi borcu kapattıda vodafona geçincemi bu borç hortladı. Sayın Vodafone yetkilileri 70 TL borca ki bu gerçek borç değil sadece gecikme faizi 260 TL istemek hangi insafa sığıyor. Biz ailece Vodafonlu idik ama bu insafsızlık karşısında ne yaparız bilmiyorum.

rroyy

rroyy

Üye
Size söyleyecekleri bahane hazır, şirket devirleri sırasında gözden kaçmış borcunuz bulundu bu faiz ona hitaben istendi. Adı borç olduğu için ödenme mesuliyeti size aittir bizim ek olarak sizi bilgilendirme zorunlulugumuz yoktur. Biraz dır dır edersen borcu düşürebilirler az da olsa ama kesin cozum bir avukata başvurup mahkemde olayı çözmek. İlk celsede ceza silinir, mahkeme ve avukatlık masrafları Vodafone tarafından ödenir. Birde musteri hizmetlerini arayıp "Ticaret Mahkemesi"ne şikayet edeceğim gibi bir laf soyleyın tamamen silinmesi mümkün haksız faizin.

sarıoklar

Üye
vodafone telsim'i aldığı andan önceki tüm borçlar telsim iletişim hizmetlerine aittir.vodafone'un bu borçlarla ilgisi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt