vodafone'un yani eski telsimin abonelerine attığı büyük kazık! (dikkatli okuyun)

Sponsorlu Bağlantılar

abidinkamer

abidinkamer

Üye
    Konu Sahibi
vodafone'un yani eski telsimin abonelerine attığı büyük kazık! (dikkatli okuyun)
Arkadaşlar 2004 ile 2006 yılları arasında telsim kullanıcısıydım. 2006 yılının nisan ayında askere gideceğimden dolayı faturalı olan telsim hattımı bütün faturalarını ödeyerek kapattırdım ve kendime kontürlü yeni bir hat aldım fakat yıl ekim 2009 ve bana telsimden iki ayrı avukattan iki ayrı borç geldi ve bu borç benim ödediğim fakat telsim bayilerinin ödemediği faturalardı. toplam borç 3600 tl. yani eski tutarla üçmilyar altı yüz milyon. avukatlardan gelen yazıyı alınca telefon açtım ve borçu doğruladıklarını beyan ettiler ben faturalarımı ödediğimi ama elimde herhangi bir belge olmadığını söyledim ama onlar bu borcu ödeyeceğimi kendilerinin bir şey yapamadıklarını söylediler. bende bunun üzerine avukat olan arkadaşlarımı aradım ama onlarda eğer dava açtığım taktirde haksız olursam karşı tarafın %40 artı tazminat daha ödeyeceğimi belirtince tekrar avukatlara gittim ve bana gerekçe olarak zamanında telsimin TMSF'ye devredildiği tarihine denk geldiğini telsim bayilerinin nasıl olsa devredilir bizden'de müşterilerin faturaları tahsil edilmez düşüncesiyle hareket ettiklerini söyleyip yatırılan faturaları telsim merkeze yatırmadıklarını söylediler. anlayacağınız cem uzan bayilerini de kendileri gibi dolandırıcı sahtekar yapmış.

Arkadaşlar; bana tam 5 ayın faturası geldi ve her bir fatura 35 TL'yi geçmediğini gördüm. bu para faiziyle birlikte tam 3.600 TL yapıyor.. daha sonra araştırma yaptığımda benim gibi 110 bin telsim kullanıcısı aynı durumdan mağdur.. siz siz olun dikkat edin ve ne yaparsanız yapın elinizde belge yoksa o borcu benim gibi ödemek zorunda kalacaksınız.

bir daha ne ben ne çevremdeki insanlar asla vodafone kulanmayacaklar..

FARK VAR..
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah kardeşim çok geçmiş olsun zamanında yaptılar yapacaklarını..Allah İnşallah cezalarını verecek bu arada fatura tahsilinden sonra makbuzu veya dekontu saklamak gerekiyormuş demekki..
 
hamza416

hamza416

Üye
eskiler geride kaldı vodafone bence telsime göre çok iyi ve çok avantajlı yanlış duşunuyorsun bikezdaha duşunmeni tavsiye ederim
 
abidinkamer

abidinkamer

Üye
    Konu Sahibi
düşünecek bi yanlış yok bütün firmalar aynı bence arkadaşım ve dikkat etmeni gerektirecek bi nokta daha var bayiler aynı değişmedi sadece vodafone olarak değişti ama bayiler aynı beni bu duruma getiren haram yiyen onlar tabi telsimde göz yumdu. benim durumumda binlerce kişi var bunlardan biride sen olabilirdin. ben ödedim kurtuldum ya ödeyemeyenler ne yapsın sorarım sana yada aynı şey seninde başına gelseydi acaba bunları söyleyebilecekmiydin... rabbim bu gibi şerefi haysiyeti olmayan insanlardan korusun.
 
haltie

haltie

Üye
her telsim bayii yapmaz bunu ams ya
 
ayeray

ayeray

Üye
arkadaşlar öğle diyorsunuz da ben de iki tane vadafon hat vardı ayda 35 tl diye aldık ama hiç bir ay 35 tl ödemedim hiç 50 tl altında gelmedi ve 1 sene böğle kullan dım en sonun da astarı yüzünden pahalı gelmeye başladı gittim türkcelle geçiş yapım ve son radan faturaları yatırdım ve onun üzerine tam 4 fatura daha geldi e arkadşlar ne alaka bu ne lahana ne turşu ben. geçiş yapalı 4 ay olmuş ben vadafon ile ilişkimi keseli 4 ay oluyor ama her ay fatura geliyor hemde 35 tl 35 tl e bu nasıl iş e ilk başta avantajlı geliyordu ama şimdi açıları cıkıyor bence hepsi aynı b.. hadi biri iyi diyeri kötü değil ki hepsi aynı
 
haltie

haltie

Üye
belki misal 2 yıl kullanacağını tahattüt ettiysen ondan gelebilir ne diyor vodafone bayiileri
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
En iyisi faturalı hatta hiç bulaşmamak
 
abidinkamer

abidinkamer

Üye
    Konu Sahibi
sorun faturalı hat yada faturasız hat kullanımı değil arkadaşlar. aslında hesaba vurursanız faturalı hat daha avantajlı ama bizi resmen kullanıyorlar.

bi de şöyle düşünün bir bayi eğer bir bayi bir hattın açılışını kafasına göre ücretlendirebiliyorsa örneğin seri bir hattı 100 lira 200 lira gibi uçuk bir fiyata satıyorsa sorun bu şirketlerin sorumsuz ve tutarsız kontrol dışı oluşunda.

yani balık baştan kokuyor. imam ... cemaat muhabbeti bunlarınki benim hiç gereği yokken 3000 küsür lira fatura ödediğimi şimdi bayisi olan arkadaşlarıma anlatıyorum inanmıyorlar hala savunma yapıyorlar ama bunu yaşayan benim.
 

Benzer Konular

Mali Özdemir
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Mali Özdemir


Üst Alt