Haber Vlc Player'da Son Aşamaya Yaklaşıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Vlc Player'da Son Aşamaya Yaklaşıldı!

Bilindiği gibi VLC Player'ın Windows8, Windows RT ve Windows Phone8 sürümlerinin çıkarılması için başlatılan projenin üzerinden çoook ama çok uzun bir zaman geçti. Gereken bağış miktarının fazlasıyla toplanmasına rağmen uygulamanın belirlenen takvimde (Nisan 2013'de) çıkmaması akıllarda soru işareti bırakmıştı. Elbette bu sürecin bu şekilde takvim dışına çıkmasında, Microsoft'un kod kısıtlamaları nedeniyle ekibin karşılaştığı zorluklar da önemli rol oynadı.

Her neyse, ekip uzun çalışmalardan sonra geçtiğimiz günlerde Windows 8 mağazası için sertifika almayı başarmıştı ancak bunu kod geçerliliği ve mağaza kuralları kısıtlamaları nedeniyle uygulamadan ses desteğini çıkararak yapabilmişlerdi. Lakin filmi sesli izleyemedikten sonra bunun pek bir anlamı yoktu. Çözüm için yaptıkları denemeler başarısız oluyordu.

Ve nihayet yukarıdaki twitter mesajında da görüldüğü gibi, ekip sonunda ses sorununu aşmayı başarmış. Böylece uygulamanın mağazada yayınlanması önündeki son engel de kalkmış oldu. Bu gelişmenin ardından, uzun süredir beklenmekte olan VLC Player'ın öncelikle Windows 8 mağazası ve hemen peşinden de Windows Phone 8 mağazasında yayınlanması bekleniyor. Umarız bu süreç çok uzun sürmez.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, YkPkY, Dexter Morgan ve 4 diğerleri

omerk88

omerk88

Üye
umarım, teşekkürler

man20

man20

Üye
Güzel :oke:

braayn

braayn

Üye
parası neyse veririz yeterki yayınlasınlar :)

alical33

alical33

Üye
inşallah beklediğimiz gibi bişey çıkar değilse moliye devam :D

saynesim

saynesim

Üye
her şey para değil yeterki eksikler giderilsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler Özgür, uygulamayı dört gözle bekleyen kullanıcılar için iyi bir haber, dediğin gibi daha fazla uzatmazlar inşallah.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: inş beklentiyi karşılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
:tşk: bekliyoruz :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler Özgür, uygulamayı dört gözle bekleyen kullanıcılar için iyi bir haber, dediğin gibi daha fazla uzatmazlar inşallah.
Hayırlısı olsun modluğun :D moliplayer vardı o ne oldu ki? Vlc çok geç kaldı bence...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağol Özgür teşekkürler. Moliplayer halen var ve gayet başarılı bir uygulama. Yine de Vlc'nin daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ücretsiz olacak değil mi?

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaş ne yazılımmış bu.
herşeyi sır gibi kısıtlayıp kitlemişler

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
dakamon

dakamon

Üye
Ya varya bu kadar da sistemi zorlu bir sistem yapmaya ne gerek vardı uygulama yapımcılarını boyle zora sokuyor ms. Bence onlarda farkında sistemi yanlış yaptıklarını. O yüzden wp9 da belki daha açık daha kolay bir sistem oluştururlar

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen abi, microsoft bu tutumundan vazgeçmeli artık.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
yoksa ben kıracam bu sistemi :alsana:o kadarda içini açtım,dağıttım bi türlü kıramadım,bulamadım bişi:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve -Börteçine-
4MaGuS

4MaGuS

Üye
zaten amaç kapalı yapmak siz niye microsoft un açmasını bekliyorsunuz bence wp9 da wp10 da öyle bir şey olmaz eğer aynı fikirle giderse bencede böyle kalıcak gibi microsoft kontrollerin kendinde olmasını istiyor benccede haklı ben wp yapsaydım isterse 1 tane program olsun açık yapmazdım açıkçası ancak bir yönden wp8 in bende açık olmasını istiyorum bazı programların gelmesini mesela (symbiandan "plantaks,x-plore,core player, tt-pod" gibi programlar bunların arasından en çok ilk program isterdim oda istediginiz zaman telefonu kapamayı ve açmayı sağlıyor açma çalışmasada kapama gayet güzel benim şuan en çok sorunlarımdan biri bu belirli bir saat ayarlayıp müzik vidyo veya telefonu veya sesli sesiz modunu veya herhangibir program açma veya kapam yapılabiliyordu bunu bekliyorum en yakın zamanda) gibi şeylerin gelmesi için kırılmasını isterim yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
VLC Player Windows 8 için standart VLC playerın tüm özellikleriyle tamamlanmış. Hafta sonuna doğru yayınlanmadı bekleniyormuş. Kısa zaman içinde de Windows Phone için yayınlanıcakmış. Windows RT sürümü üzerinde çalışmalar devam ediyormuş. :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ferit.61, 4MaGuS ve 2 diğerleri
Akhtoher

Akhtoher

Üye
VLC Player Windows 8 için standart VLC playerın tüm özellikleriyle tamamlanmış. Hafta sonuna doğru yayınlanmadı bekleniyormuş. Kısa zaman içinde de Windows Phone için yayınlanıcakmış. Windows RT sürümü üzerinde çalışmalar devam ediyormuş. :eller:
Umarım çok pahalı olmaz. :)

Üst Alt