Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Nextman ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 930'dan bi dal alırım @Nextman :eller:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
habbuj

habbuj

Üye
BetaMağazamıza bir beta program daha eklenmiş bulunmaktadır hayırlı olsun...

Peocawe

Peocawe

Üye
nasıl beta ya katılacağım?

emz

emz

Üye
Ben yetişemedim:(

dakamon

dakamon

Üye
Bende 830 dan bi dal alırım :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bugün yayınlanacak galiba uygulama

skynet

Üye
Beta dan ne zaman çıkar acaba :gul:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
E-posta gelmedi bana kaydolduktan sonra. Herkeste böyle mi?

Evet muhtemelen sadece liste topladılar.
Ve o listeyi beta kullanıcısı olarak mağazaya tanımlayacaklar.

Direk beta uygulama linki gelecek sanırım :eller:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tüh be kayıt olamadım. İnşallah opera gibi saçmalayıp "tester" diye kayıt olanlara değil herkese açarlar :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah tester diye kaydolun geri bildirim yapmayanları listeden çıkarıp yerine yeni kişileri alırlar.

Bu arada uygulama ilk olarak İngilizce gelecek. Devamında çeviri için de destek alacaklar.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, m542tf ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah tester diye kaydolun geri bildirim yapmayanları listeden çıkarıp yerine yeni kişileri alırlar.

Bu arada uygulama ilk olarak İngilizce gelecek. Devamında çeviri için de destek alacaklar.
@bulutsuzgece

Çeviri işi kolay :cool:nargile:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Nextman, suyunsesi ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oooo beta tester alımı ha. 2 senede yapamadılar bide beta mı? Eksik olsun diyelim:)
Moli Player akar ağa:kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Krnl386, emz ve 3 diğerleri
Peocawe

Peocawe

Üye
Oooo beta tester alımı ha. 2 senede yapamadılar bide beta mı? Eksik olsun diyelim:)
Moli Player akar ağa:kop2:

yeri değil ama bu senden duyduğum 2. moli övgüsü. wp uygulamalarından pek anlamıyorum, o yüzden birşey sorcam. moli player ile ie'den film izleyebiliyo muyuz? çünkü bildiğim kadarıyla tam ekran yapamıyoruz film sitelerinde ki videoları. Yani ben yapamıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yeri değil ama bu senden duyduğum 2. moli övgüsü. wp uygulamalarından pek anlamıyorum, o yüzden birşey sorcam. moli player ile ie'den film izleyebiliyo muyuz? çünkü bildiğim kadarıyla tam ekran yapamıyoruz film sitelerinde ki videoları. Yani ben yapamıyorum.
Varsayılan oynatıcı seçeneğini maalesef wp de yok. Videoları download edip hafıza kartının içine atıyorum. Moli Player açıyorum oradan izliyorum. Açmadığı video formatı yok gibi. Müzik formatları desen aynı şekilde. Varsayılan oynatıcıda ekranı uzatma yok bunda software ile ekrana zoom yapabiliyorsunuz.
Israrla tavsiye ederim yani. Hatta satın alma şansınız varsa Proyu alın. Hiç pişman olmazsın. Her kuruşu hak ediyor.

Üst Alt