Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
istedikleri kadar çalışsınlar daha mapazaya programı yükleyemiyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istedikleri kadar çalışsınlar daha mapazaya programı yükleyemiyorlar
Uygulama mağazaya gönderilmiş ama Microsoft'un hatası nedeniyle eski sertifika ile test edilmiş. Araya tatil girdiği için de uygulama hafta başına kalmış.

Emre

Üye
Gameloft'un Asphalt WP Portlaması Bile Bu Kadar Sürmemişti.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gameloft'un Asphalt WP Portlaması Bile Bu Kadar Sürmemişti.
Oyun basit iş. İki tane izin ister. Böyle bir medya player neredeyse bütün dosyalara erişim izni ve codec desteği içeriyor. Onları uyumlu hale getirmek. Ondan sonra da hatasız çalıştırmak her babayiğidin harcı değil. Hem de bu uygulama ücretsiz olarak yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: byibo, symbianbelle ve RetaXter
nix

nix

Üye
Adamlara helal olsun arı gbi çalışıyolar da birşey dikkatimi çekti windowsa uygulama hazırlayan adamlar apple pc kullanıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adamlara helal olsun arı gbi çalışıyolar da birşey dikkatimi çekti windowsa uygulama hazırlayan adamlar apple pc kullanıyor
O Apple PC'lerde Windows yüklü:)

• Beğen
Tepkiler: nix
braayn

braayn

Üye
apple cihazlarda sanallaştırmışlardır kesin ama burda vlc ucretsiz geliyor diyemi bu kadar bekledik :) paralı olsaydı kesin daha erken çıkardı. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adamlar daha ilki yayınlanmadan 20 kişilik bir ekiple sonraki sürüm için çalışıyor. :alkis
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tü tü tü maşallah maşallah!! 2 senede beta çıkarttılar, 2 seneye de kalmaz final sürümü gelir inşallah. (Halen bekleyen varsa beklediğinize değmez bence.)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Beklemek !!! Ms kullanıcıları için alışkanlık bağımlılık ki L800 le çıktığım yolda alışmış bulunup tabiri caizse zevk almaya bakıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, emz ve lazye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
VLC player .cue dosyalarını destekleyecekse düşünebilirim.

Ancak bu olmayacaksa ki sanmıyorum olacağını; WP 8 çıkalı 2 seneden fazla oldu, VLC beklemek benim için anlamsız MoliPlayer PRO varken.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Vlc adam gibi bir final yaptığında benim beklediğim asıl olay moli ile karşılaştırma haberleri.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vlc adam gibi bir final yaptığında benim beklediğim asıl olay moli ile karşılaştırma haberleri.
Moli Player şu an bile çok önde bence. Adamlar beta falan demedi direk uygulamayı mağazaya koydu. Güncelleme desen gayet güzel çalışıyorlar. Vlc gelince MOLİ Player boş durmayacaktır. Daha fazla özelliği ekleyip mağazaya yüklerler:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
VLC'nin Moli'den artıları ne olabilir? Gerçekten soruyorum çünkü olasılıkları merak ediyorum.

VLC ne yapar da Moli'nin cevap vermesi gerekir? Yada nasıl bir artısı olabilir?

braayn

braayn

Üye
Vlc molinin çalıştımadığı videoları çalıştırır.Sanırım :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Vlc molinin çalıştımadığı videoları çalıştırır.Sanırım :)
Molinin çalıştırmadığı videolar varsa vlc de bi zahmet açsın 2 senedir gelecek 2 senelik çalışmada ben o programın herşeyi yapmasını isterim...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
VLC ile yarışmasını istemem moliplayer'ın ancak iOS'taki hali WP'deki halinden çok daha güzel.

Kendisiyle yarışırsa WP platformu VLC'yi görmez ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Media Player olarak bu uygulamayı da iyi bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve ceza87

ErenMSC

Üye
Ben aslında bakılırsa Ms ye sitem etmiyorum. Sayelerinde çok sabırlı biri oldum artık. :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt