kimbilir_01
Üye
Ben 13 saydım :PAdamlar daha ilki yayınlanmadan 20 kişilik bir ekiple sonraki sürüm için çalışıyor.![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben 13 saydım :PAdamlar daha ilki yayınlanmadan 20 kişilik bir ekiple sonraki sürüm için çalışıyor.![]()
Uygulama mağazaya gönderilmiş ama Microsoft'un hatası nedeniyle eski sertifika ile test edilmiş. Araya tatil girdiği için de uygulama hafta başına kalmış.istedikleri kadar çalışsınlar daha mapazaya programı yükleyemiyorlar
Oyun basit iş. İki tane izin ister. Böyle bir medya player neredeyse bütün dosyalara erişim izni ve codec desteği içeriyor. Onları uyumlu hale getirmek. Ondan sonra da hatasız çalıştırmak her babayiğidin harcı değil. Hem de bu uygulama ücretsiz olarak yayınlanacak.Gameloft'un Asphalt WP Portlaması Bile Bu Kadar Sürmemişti.
O Apple PC'lerde Windows yüklüAdamlara helal olsun arı gbi çalışıyolar da birşey dikkatimi çekti windowsa uygulama hazırlayan adamlar apple pc kullanıyor

Tü tü tü maşallah maşallah!! 2 senede beta çıkarttılar, 2 seneye de kalmaz final sürümü gelir inşallah. (Halen bekleyen varsa beklediğinize değmez bence.)Adamlar daha ilki yayınlanmadan 20 kişilik bir ekiple sonraki sürüm için çalışıyor.![]()
Vlc adam gibi bir final yaptığında benim beklediğim asıl olay moli ile karşılaştırma haberleri.
Moli Player şu an bile çok önde bence. Adamlar beta falan demedi direk uygulamayı mağazaya koydu. Güncelleme desen gayet güzel çalışıyorlar. Vlc gelince MOLİ Player boş durmayacaktır. Daha fazla özelliği ekleyip mağazaya yüklerlerVlc adam gibi bir final yaptığında benim beklediğim asıl olay moli ile karşılaştırma haberleri.

Molinin çalıştırmadığı videolar varsa vlc de bi zahmet açsın 2 senedir gelecek 2 senelik çalışmada ben o programın herşeyi yapmasını isterim...Vlc molinin çalıştımadığı videoları çalıştırır.Sanırım![]()