Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
Varsayılan oynatıcı seçeneğini maalesef wp de yok. Videoları download edip hafıza kartının içine atıyorum. Moli Player açıyorum oradan izliyorum. Açmadığı video formatı yok gibi. Müzik formatları desen aynı şekilde. Varsayılan oynatıcıda ekranı uzatma yok bunda software ile ekrana zoom yapabiliyorsunuz.
Israrla tavsiye ederim yani. Hatta satın alma şansınız varsa Proyu alın. Hiç pişman olmazsın. Her kuruşu hak ediyor.

çok teşekkürler bi deneme yapayım ben.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Edit : Moli Player web tarayıcısı tam ekran yapıyor. Denendi test edildi onaylandı:)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Peocawe
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben moli playerde hiç video izleyemedim daha,telefondaki videoları görmüyor.ne yapmam lazım acaba
Hafıza kartında yada telefonda ana dizine "Videos" diye bir klasör açın. Videoları oraya yükleyin.
Müzikler içinde "Music" klasörünü oluşturup oraya tıkıştırın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bugünde geleceği yok. Ya bu adamlar nasıl birileri çok merak ediyorum.

skynet

Üye
Edit : Moli Player web tarayıcısı tam ekran yapıyor. Denendi test edildi onaylandı:)

Hocam film izleme sitesinde tam ekran seçeneği çıkıyor ama yan yatmıyor ekran dik olarak kalıyor :)
Sende de durum aynımı ?
Denediğim film sitesi: Filmifullizle.com

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Testerliği kaçırdım fakat hiç bişe hissetmedin nedense

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gerçekten çok az kaldı :)

dakamon

dakamon

Üye
Ne uygulamaymış ya :D bilenler heyecanlanıyor ama ben pek sallamıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emz
braayn

braayn

Üye
Beyler bende sizin gibi uzun suredir vlc player programını bekliyorum beta geleceğini şahsen tahmin etmiyordum çünkü uzun suredir beklettiniz ve betamı çıkardınız kendi kendime dedim.Sonra birde beta için kobay aradıklarını duyunca canım iyice sıkıldı ve kaldı ki kobay olmak içinde yarıştık ben geç duydum haberi o nedenle kobay olma şansını kaybettim neyse umarım gelir sizler test eder yorumlarınızı yazarsınız .Bu kadar uzun sure bekleyen bizlere beta verildikten sonra fullu içinde uzun sure bekleyeceğiz gibime geliyor .

dakamon

dakamon

Üye
Valla en çok kobaylığın olduğu sistemiz. Bide sanki bu beta süreçleri çok uzun sürüyor gibi geldi bana. Mesela prv yi bayadır kullanıyoruz denim gelecekti biz gelmeden aylar önce update 1 i kurmuştuk zaten. Sanki Apple da bu zaman daha kısa sürüyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Zaman, bekleyene uzun gelir, bilmez misiniz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
VLC player, Windows Phone platformunda en çok aranan beş uygulamadan biri olmuş.

Uygulamanın beta linki bir kaç saat içinde gönderilmeye başlayacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
VLC player, Windows Phone platformunda en çok aranan beş uygulamadan biri olmuş.

Uygulamanın beta linki bir kaç saat içinde gönderilmeye başlayacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:eller:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, m542tf, papakudioflu ve 2 diğerleri

ErenMSC

Üye
Ayrıntıyı farkedenler :ehe @bulutsuzgece

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Geldi diye değişebilir başlık tabi testermidir nedir onlara