Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Vlc hangi platform da ücretli ki burada ücretli olsun. Hem bağış ile uygulamayı geliştirdiler diye hatırlıyorum birde ücret mi koyacaklar yok artık

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ismail

ismail

Üye
Bu mpc-hc (Media Player Classic - Home Cinema) microsofta ait değil mi onu niye uyarlamıyolar ki windowsphone'a? hem pc sürümünde mpc-hc vlcden çok daha iyi

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Bu mpc-hc (Media Player Classic - Home Cinema) microsofta ait değil mi onu niye uyarlamıyolar ki windowsphone'a? hem pc sürümünde mpc-hc vlcden çok daha iyi
işde Ms adam gibi bir video player yapsa böyle yok vlc yok moli player aramayacağız ama işde adamların video playeri ne yazık ki çok çok iyi değil

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
beats

beats

Üye
MPC-HC görüntüsü itibariyle eski medya oynatıcısına benziyor ama aslında Sourgeforge projelerinden biri, o yüzden Microsoft'un değil. Microsoft'un yapması gereken medya codeclerini sisteme entegre etmek en azından popüler olanlarını; ama güvenlik vb. nedenlerden dolayı sanırım bunu yapmıyor 3. parti uygulamalara bırakmış bu işleri,
belki ileride bu da değişir.
flv oynatmada iş görürmü moliplayer :hmmm
Moliplayer FLV oynatabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
pissed26

pissed26

Üye
MPC-HC görüntüsü itibariyle eski medya oynatıcısına benziyor ama aslında Sourgeforge projelerinden biri, o yüzden Microsoft'un değil. Microsoft'un yapması gereken medya codeclerini sisteme entegre etmek en azından popüler olanlarını; ama güvenlik vb. nedenlerden dolayı sanırım bunu yapmıyor 3. parti uygulamalara bırakmış bu işleri,
belki ileride bu da değişir.

Moliplayer FLV oynatabiliyor.
tşk ederim ;)

beats

beats

Üye
Thomas, Windows 8 için VLC'nin neredeyse hazır olduğunu Windows Phone versiyonun gecikeceğini belirtmiş.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
alical33

alical33

Üye
Thomas, Windows 8 için VLC'nin neredeyse hazır olduğunu Windows Phone versiyonun gecikeceğini belirtmiş.
Win8 için zaten vardı mağazadan indirdim ben ?

bozokluht

bozokluht

Üye
Bağış açıldığı zamanı hatırlıyorum da yıl olmuş hala gelecek

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben metro arayuzu olanı hiç beğenmedim ama tamamen dokunmatik odaklı yapmışlar gom player kullanıyorum sıkıntı yok :)
çok saçma ya o. Müzik falan açınca aşağı atınca duruyor. Telefonlarda bile olan özellik bunda yok. Gülünç

emz

emz

Üye
Ay bitti seneye gelir inşallah :-\ Bunlarında ne yaptığı belli değil. Bir media Player yapmak gerçek manada bu kadar zor değil. Takmıyorlar bence. Bu gidişle daha çooook beleriz .......

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yuh be. Ben 5800 kullanırken bunlar projeye başlamışlar ve bağış topluyorlardı. 1-1.5 senede halen icraat yok.

Eksik olsunlar anacım!!!!

skynet

Üye
Moli aldı yürüdü bunlar hala verecek peh :dry:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

fraps34

Üye
Bu wp ne zaman adam olacak arkadaş , eylülün ortasına geldik hala vlc ortada yok. Demekki sistemin altyapısı böyle fonksiyonlu bir oynatıcı yapmaya müsait değil.

emz

emz

Üye
Bu wp ne zaman adam olacak arkadaş , eylülün ortasına geldik hala vlc ortada yok. Demekki sistemin altyapısı böyle fonksiyonlu bir oynatıcı yapmaya müsait değil.

Ne alaka şimdi? Bu iş sence sistemle olsa taa geçen sene nasıl moliplayer çıktı? Adamlar en alasından fonksiyonlu yaptılar birde. Bunun olayı başka. Adamlar takmıyor ya da beceremiyor. Suçlusu sistem değil. Ha ama ms de üstüne düşmüyor o ayrı. Ben olsam bende düşmem çünkü kendi player uygulamam var uyduruk da olsa. Ama vlc çok salladı ve artık gelse de kullanacağımı zannetmiyorum. Zaten geleceğini de sanmıyorum.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Belkide vlc gelecek ama bir moli Player kadar olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: emz

Emre

Üye
Android'de Beta Versiyonu 2014/09/05 Tarihinde Güncellenmiş WP İçin İcraat Yok.

Üst Alt