işde Ms adam gibi bir video player yapsa böyle yok vlc yok moli player aramayacağız ama işde adamların video playeri ne yazık ki çok çok iyi değilBu mpc-hc (Media Player Classic - Home Cinema) microsofta ait değil mi onu niye uyarlamıyolar ki windowsphone'a? hem pc sürümünde mpc-hc vlcden çok daha iyi
flv oynatmada iş görürmü moliplayerMoliPlayer fazlasıyla iş görüyor.
Ama alternatiflerin gelmesi iyi elbette.
Haber için teşekkürler dostum.

MPC-HC görüntüsü itibariyle eski medya oynatıcısına benziyor ama aslında Sourgeforge projelerinden biri, o yüzden Microsoft'un değil. Microsoft'un yapması gereken medya codeclerini sisteme entegre etmek en azından popüler olanlarını; ama güvenlik vb. nedenlerden dolayı sanırım bunu yapmıyor 3. parti uygulamalara bırakmış bu işleri,Bu mpc-hc (Media Player Classic - Home Cinema) microsofta ait değil mi onu niye uyarlamıyolar ki windowsphone'a? hem pc sürümünde mpc-hc vlcden çok daha iyi
Moliplayer FLV oynatabiliyor.flv oynatmada iş görürmü moliplayer![]()
tşk ederimMPC-HC görüntüsü itibariyle eski medya oynatıcısına benziyor ama aslında Sourgeforge projelerinden biri, o yüzden Microsoft'un değil. Microsoft'un yapması gereken medya codeclerini sisteme entegre etmek en azından popüler olanlarını; ama güvenlik vb. nedenlerden dolayı sanırım bunu yapmıyor 3. parti uygulamalara bırakmış bu işleri,
belki ileride bu da değişir.
Moliplayer FLV oynatabiliyor.
Win8 için zaten vardı mağazadan indirdim ben ?Thomas, Windows 8 için VLC'nin neredeyse hazır olduğunu Windows Phone versiyonun gecikeceğini belirtmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen ya bende de kuruluWin8 için zaten vardı mağazadan indirdim ben ?
Ben metro arayuzu olanı hiç beğenmedim ama tamamen dokunmatik odaklı yapmışlar gom player kullanıyorum sıkıntı yokAynen ya bende de kurulu

Win8 için zaten vardı mağazadan indirdim ben ?
çok saçma ya o. Müzik falan açınca aşağı atınca duruyor. Telefonlarda bile olan özellik bunda yok. GülünçBen metro arayuzu olanı hiç beğenmedim ama tamamen dokunmatik odaklı yapmışlar gom player kullanıyorum sıkıntı yok![]()
Bu wp ne zaman adam olacak arkadaş , eylülün ortasına geldik hala vlc ortada yok. Demekki sistemin altyapısı böyle fonksiyonlu bir oynatıcı yapmaya müsait değil.