djtiesto1
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaa bende vivaz cep telefonu var telefonu sıfır aldığımda içinde kendi orjinal facebook programı vardı fakat facebooka girdiğimde tam açılıyor bağlantı sorunu deyip takılıyor bu konuda bi bilgisi olan arkadaş varmı bide hd oyun arıyorum burdan biçok oyun indirdim olmadı sertifika sorunu sürüm uygun değil gibi hep sorunlar yaşadım birisi bana yardım etsin lütfen çok minettar kalırım teşekürler ....
çünkü telefon symbian s60v5s60v5 Genel Ne Alaka Dostum?
yaa bende vivaz cep telefonu var telefonu sıfır aldığımda içinde kendi orjinal facebook programı vardı fakat facebooka girdiğimde tam açılıyor bağlantı sorunu deyip takılıyor bu konuda bi bilgisi olan arkadaş varmı bide hd oyun arıyorum burdan biçok oyun indirdim olmadı sertifika sorunu sürüm uygun değil gibi hep sorunlar yaşadım birisi bana yardım etsin lütfen çok minettar kalırım teşekürler ....
eet kardesim normalde sarj olurken bataryayi doldururken gosterior bi de yandaki tuskarin yaninda krmizi isik yaniyor o yesil olunca sarjin fullenms demektir.senin sorununu anlayamadim ama bi de temani degistirde dene bakalim.merhaba arkadaşlar vivaz şarj problemim var şöyle ki;tel şarj olduğunda ekranda pil üzerinde yada başka bir yerde bir belirti oluyor mu?(bende yok)...şarja bağlıyorum şarj olup olmadığı belli olmuyor pil göstergesi neredeyse hareketsiz idare edecek kadar şarj olsa bile hızlı bi şekilde tekrar pil göstergesi kırmızıya dönüyor.akıllı şarj aleti var onda da durum pek farklı değil.yardımcı olabilirseniz memnun olurum.bu konuyla ilgili forumlarda değişik yazılar mevcut fakat olumlu bir sonuca ve kanıya ulaşmadım...
ayni durum bende de oldu tel kapatipta sarj etmek istersen bi 5 dk. sonra baslio sarj etmeye bi gozlem yap bakalim sende de durum ayni olabilir.bu arada benm sarj aletim orjinaldi.cevabınız için teşekkür ederim..şöyle ki şarja taktığımda (2-3 adet şarj aleti var hepsi yan sanayi)telefon açıkken şarj olduğuna dair hiçbir belirti yok,usb ile pc'ye bağladığımda pc aygıt olarak vivaz'ı görüyor..tel kapalıyken ise şarjı taktığımda tel sonyericsson yazısı açılıyor,pil göstergesi ekrana geliyor fakat(yanda kırmızı ışık ta yanmıyor)batarya dolmuyor.yazılım güncelleme de yaptım durum aynı...forumlarda şaj sorununa rastladım fakat çözüme rastlamadım.
sonunda belirttiğiniz gibi telefonun ekranı gitti.telefonu şarja bağladığım anda şarj aletinde ışıklı gösterge hızlı bir şekilde yanıp söndü ve telefonumun artık ekranında görüntü yok.telefon açılıyor fakat görüntü gitti.dokunmatik sağlam çünkü teli açıyor ve touch üzerine dokunduğumda titreme oluyor(dokunmatik titreşim modundaydı) ekran ve dokunmatik siparişi verdim ama içimde kuşkular var.acaba ekranın kendisinden kaynaklı mı yoksa başka şeylere mi hasar verdi(işlemcide)
simdi ekrani isitip da kullaniyorum dedin hocam dogrudur ama bir okadar da mantiksiz. Bazi durumlarda okadar mantiksiz hatalar gordukki alistik artik.. SEUS yani Sony Ericsson Update Service ile bir kez yazilimini guncellermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?