Virtual Tennis Sony Xperia S v2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
Oyunun adı virtual tennis değil Virtua tennis.

haser4774

Üye
Oyunu şuan indiriyorum, Telefonum galaxi wonder data dosyasında obb bölümü yok bende, kendim açsam olur mu? inşallah çalışır tennis hastasıyım :)

- - - Eklendi - - -

Olmadı obb dosyası yok ben de başka hal çaresi yok mu bu işin bilen var mı

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu şuan indiriyorum, Telefonum galaxi wonder data dosyasında obb bölümü yok bende, kendim açsam olur mu? inşallah çalışır tennis hastasıyım :)

- - - Eklendi - - -

kendın obb klasorunu acabılırsın yoksa zaten oyle yapman lazım

- - - Eklendi - - -

Oyunun adı virtual tennis değil Virtua tennis.
bende bılıyorum vırtual olmadıgını ama konu acıldıktan sonra nasıl duzeltılır bılemıyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

zaten rardan obb dosyası seklınde cıkyor dostum o dosyayı konunun basında belırttıgım gıbı android data dızınıne at sonra apk yı kur calıstır

SANLIULAS

Üye
oyunu yükledim ve karşıma 400 mb yüklenmesi gereken birşey çıktı fakat bunu ypmak istemiyorm dediğiniz gibi obb dosyasını android e atmıştım fakat hala daha bunu umursamıyor telefonum..

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
adroid data obb seklınde yaptıysan sorun cıkmaması lazım kullandıgınız telefon modelı nedır

haser4774

Üye
Benim galaxi wonder, uyuşmuyor heralde telefonla. İndirdiğimin obb dosyası olduğunu biliyorum telefonumda Android data yolunda obb bölümü mevcut değil bende malesef

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
android data bolumune obb dosyasını kendınde acabılırısın sorun olmas oyle dene

basrisokmen

Üye
dostum umarım xperia u çalışır çalışır ise bilgilendiririm :D

- - - Eklendi - - -

xperia u çalıştı :good:

0MG90

0MG90

Üye
Bildiğime göre Sega oyunu satın almadan indirenleri engelliyor. İnternetin açık olduğu zaman oyunu açarsan oyun mefta.

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
yooo netım acıkken actıgım da olmustu ama bır sorun olmadı yaklasık 2 aydır oyun yuklu sıkıntı olmadan oynuyorum

1oyun

1oyun

Üye
Galaxy nexusta çalıştı güzel oyunmuş teşekkürler :)

garsiya10

Üye
Galaxy s3 sorunsuz çalışmakta teşekkürler

Üst Alt