Sony Xperia S Denedıgım Tüm Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

dadaraz

dadaraz

Üye
moruk derken???

jamal2012

Üye
xperia s alıcamda nasıl telefon sorun falan var mı telefonda?birde sarı leke problemı telefın kapalıyken gozukuyor mu?

dadaraz

dadaraz

Üye
xperia s alıcamda nasıl telefon sorun falan var mı telefonda?birde sarı leke problemı telefın kapalıyken gozukuyor mu?

Mükemmel ötesi bir telefon, hele ki ICS'den sonra tadından yenmez oldu, hiçbir sorun yok, sarı leke falan hikaye, bende hiç olmadı... :oke:

jamal2012

Üye
Mükemmel ötesi bir telefon, hele ki ICS'den sonra tadından yenmez oldu, hiçbir sorun yok, sarı leke falan hikaye, bende hiç olmadı... :oke:

4.1 guncellemesı geldı dıye biliyorum xperia s e

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
youtubeden baktım gelmişti ama baska ulkeydı
onlar rom dostum yanı offical degıl gelıstırııler tarafından hazırlanıyor ama ubuyuk ıhtımalle sony guncellemeyı verır offical olarak ama ne zmn vercegı bellı degıl daha

rasitaller

Üye
dostum o sarı leke dedğin ilk sürüm telefonlarda vardı fazla ısınmadan sonra sarı leke cıkartıyordu 2. parti telefonlarda bu yok bunu çözdüler sony sarı leke cıakrtan telefonları geri alıyor hatta yenilerini weryor

jamal2012

Üye
dostum o sarı leke dedğin ilk sürüm telefonlarda vardı fazla ısınmadan sonra sarı leke cıkartıyordu 2. parti telefonlarda bu yok bunu çözdüler sony sarı leke cıakrtan telefonları geri alıyor hatta yenilerini weryor

tesekkurler

illker84

Üye
şuraya çalışmayan oyunu niye ekler bi insan anlamak zor ! REAL RACING 2 ÇALIŞMIYOR !!

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
real racing 2 3 ay oncesıne kadar calısıyordu dostum sonradan kaldırmayı unutmusum o kadar oyun paylasmısız ısıne de yaramıstır emınım bır tesekkur edecegıne yaptıgın yoruma bak yinede sagol yorumun ıcın ıyı bayramlar

illker84

Üye
hocam yaramadı işte onun için de teşekkür etmiyorum iki oyun ekleyip teşekkür teşekkür diye gezeceğinize açtığınız konuyla ilgilenin size tavsiyem..

size de iyi bayramlar..

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
ben oyun ekleyıp tesekkur tesekkur dıye hıc bı zaman gezmedım aranmadımda bayram bayram agzımı actırdın ya helal olsun sana kasım 2007 de uye olmussun bu foruma ve o gunden bu gune adam akıllı konun yok sonra nerden oyun bulabılırım dıye aranıyorsun bu konuda ısıne yarayacak su ana kadar denedgım tum oyunlar vaar ama hala senn gıbılere yaranılmıyor demekkı say bakalım konuda kac oyun var dostum su ana kadar hıc bır forum uyesınden konnla ılgılenmıyorsun dıyerek hıc bır sıkayet falan da almadım bunu da ılk sen yaptın helal olsun yıne de ıyı bayramlar dıyorum baska hıc bı sey demıyorum

The East

The East

Üye
gta 3 apk indiriyorumda tablet icinmi tel icinmi tablete yuklucemde

- - - Eklendi - - -

gta 3 apk indiriyorumda tablet icinmi tel icinmi tablete yuklucemde

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
tel ıcın ama yınede bı dene derım

The East