bulursam koyarım olabılır pek bı bılgım yokics gelmiyecek diye korkuyorum acaba turkcell den alındığı için midir. Yeniden bulursan buraya da koyarsan sevinirim
sd dosyalrıda eklenmıs olan oyunlarda sd dosyalarını dedegım dızıne atarsın sonra apk dosyasını da telefona atıp kuararsın sonra apk dosyasını calıstırdıgında oyunu acarsın sd dosyası gerektırmeyen oyunlarda var onları da sadece apk lerı kurup oynayabılırsın bazı oyunlar sd dosyası ındırmenı ısteyebılır onon ıcınde telefonun wıfı baglantısı acık olması lazım wıfı den ındırme yapıp oyunu acabılırsın sonrada kablosuz ınternet baglantın varmı dostummerhaba arkadaşlar ben bu android konusunda yeniyim bu konuyu görünce yazmak istedim.bu apk dosyalarını direk xperia s e atıp kuruyor muyuz.yoksa başka işlem gerektiriyor mu.yardımcı olursanız çok mutlu olucam.bi sd muhabbeti dönüyor ortada ben anlamış değilim.
sd dosyalrıda eklenmıs olan oyunlarda sd dosyalarını dedegım dızıne atarsın sonra apk dosyasını da telefona atıp kuararsın sonra apk dosyasını calıstırdıgında oyunu acarsın sd dosyası gerektırmeyen oyunlarda var onları da sadece apk lerı kurup oynayabılırsın bazı oyunlar sd dosyası ındırmenı ısteyebılır onon ıcınde telefonun wıfı baglantısı acık olması lazım wıfı den ındırme yapıp oyunu acabılırsın sonrada kablosuz ınternet baglantın varmı dostum
yardımcı olabıldıysem sevındımbazı oyunlarda ıllakı gerekıyor mesela nfs shıft de gerekıyor bo konumdada var zaten sonra vırtua tennıs challenga dada gerekıyor
hemde nasıl yardımcı oldunuz.çok teşekkür ederim sağlun.

dostum bu lınkten sı numarana bakarsın eger varsa lıstede numaran ve terıhı gelmısse sony comp... adlı bır program var onu yuklersın pc ye telefonunu usb ıle baglarsın zaten guncelleme gelmıssede program senı yonlendırırhemde nasıl yardımcı oldunuz.çok teşekkür ederim sağlun.
rica ederim ne demekeyvallah hocam çok sağolasın ya bütün sorularımın cevabını verdin.herşey için çok teşekkürler.
Harika olmuş
![]()

teşekkürler![]()