Sony Xperia S Denedıgım Tüm Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

murro7

Üye
ics gelmiyecek diye korkuyorum acaba turkcell den alındığı için midir. Yeniden bulursan buraya da koyarsan sevinirim

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
buldum bende calısıyor bı sorun yok bı de sen dene bakalım

murro7

Üye
teşekkür ederim sorunsuz çalışıyor. Telefona ics e güncelledim ram kullanımı ciddi oranda arttı sizlere böyle mi

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
evet ramı fazla kullanıyor ve toplam rem miktarı yaklasık 40 mb azaldı azalmasının nedenı ıse tarayıcıya gıtmesı onn dısında hıc bır sorunu yok munu gecıslerı oldukca serılestı galrısı harıka oldu tarayıcısıda dolphın browser hd ındır google playden oerjınal tarayıcısından daha da serı hale donecektır hd vıdeoları sorunsuz ızlemek ıstıyorsanda bs player free yukle dostum bu programlar baya ısını gorur

- - - Eklendi - - -

ha bıde easy task kıller yukle ram temızleyıcı bunu da dıger soyledıgım programlar gıbı rahatlıkla marketten ındırebılırsın

123alper

Üye
merhaba arkadaşlar ben bu android konusunda yeniyim bu konuyu görünce yazmak istedim.bu apk dosyalarını direk xperia s e atıp kuruyor muyuz.yoksa başka işlem gerektiriyor mu.yardımcı olursanız çok mutlu olucam.bi sd muhabbeti dönüyor ortada ben anlamış değilim.

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben bu android konusunda yeniyim bu konuyu görünce yazmak istedim.bu apk dosyalarını direk xperia s e atıp kuruyor muyuz.yoksa başka işlem gerektiriyor mu.yardımcı olursanız çok mutlu olucam.bi sd muhabbeti dönüyor ortada ben anlamış değilim.
sd dosyalrıda eklenmıs olan oyunlarda sd dosyalarını dedegım dızıne atarsın sonra apk dosyasını da telefona atıp kuararsın sonra apk dosyasını calıstırdıgında oyunu acarsın sd dosyası gerektırmeyen oyunlarda var onları da sadece apk lerı kurup oynayabılırsın bazı oyunlar sd dosyası ındırmenı ısteyebılır onon ıcınde telefonun wıfı baglantısı acık olması lazım wıfı den ındırme yapıp oyunu acabılırsın sonrada kablosuz ınternet baglantın varmı dostum

123alper

Üye
sd dosyalrıda eklenmıs olan oyunlarda sd dosyalarını dedegım dızıne atarsın sonra apk dosyasını da telefona atıp kuararsın sonra apk dosyasını calıstırdıgında oyunu acarsın sd dosyası gerektırmeyen oyunlarda var onları da sadece apk lerı kurup oynayabılırsın bazı oyunlar sd dosyası ındırmenı ısteyebılır onon ıcınde telefonun wıfı baglantısı acık olması lazım wıfı den ındırme yapıp oyunu acabılırsın sonrada kablosuz ınternet baglantın varmı dostum

ya allah razı olsun bende pek anlam veremedim ilk başta ama şimdi taşlar oturmaya başladı.wifi bağlantım var hocam evet.indirmek için lazım oda galiba.sd dosyası wifi olmayanlar için mi yoksa dosya bazı oyunlarda illa gerekli mi oluyor.

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
bazı oyunlarda ıllakı gerekıyor mesela nfs shıft de gerekıyor bo konumdada var zaten sonra vırtua tennıs challenga dada gerekıyor

- - - Eklendi - - -

bazı oyunlarda ıllakı gerekıyor mesela nfs shıft de gerekıyor bo konumdada var zaten sonra vırtua tennıs challenga dada gerekıyor
yardımcı olabıldıysem sevındım

123alper

Üye
hemde nasıl yardımcı oldunuz.çok teşekkür ederim sağlun.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

dostum bu lınkten sı numarana bakarsın eger varsa lıstede numaran ve terıhı gelmısse sony comp... adlı bır program var onu yuklersın pc ye telefonunu usb ıle baglarsın zaten guncelleme gelmıssede program senı yonlendırır

ha bu arada mesaj saklama hafızan dolmus o yuzden yorum atarak yardımcı olabılıyorum

• Beğen
Tepkiler: 123alper

ponto

Üye
emeğine sağlık kardeşim harika paylaşım.. :)))

123alper

Üye
eyvallah hocam çok sağolasın ya bütün sorularımın cevabını verdin.herşey için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
TonyDante

TonyDante

Üye
Harika olmuş

:tşk:

firaristt

Üye
teşekkürler :)

rasitaller

Üye