Virtual Tennis Sony Xperia S v2.0

Sponsorlu Bağlantılar

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Virtual Tennis Sony Xperia S v2.0

[video=youtube;cvIJ99ksUpg]http://www.youtube.com/watch?v=cvIJ99ksUpg[/video]

rardan çıkan obb dosyasını sdcard /Android dizinine atın sonra rarın icindekı apk dosyasını yukleyın sorunsuz calısacaktır iyi eglenceler denenmistir
daha önceden adroid klasörünün icinde obb dosyanız var ise o dosyanın icine rardakı obb dosyasından cıkan jp.co.sega.vtc yi atın iyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: 1oyun ve Apol16

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

guro123456

Üye
Onex te calisirmi acaba

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
bilgim yok ama dene ıstersen bence calısır gıbı geliyo

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

geneluye

geneluye

Üye
200 mb ın hakkını veriyor elinize sağlık

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi oyunlar gercekten oyle harıka grafikleri var

polımıo

polımıo

Üye
kardes slm ıyımsın oyun ck guzel olmus gercektn bnde galaxy gıo vr androıd 2.3 buda 2.0 pekı bnm telde calısrmı yda hngı surumu caklısr vrsa eklermsn :tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
2.0 olması senn anroıd surumunle alakalı degıl kardesım dene bakalım acmazsa bulmaya calısırım

memoooo

Üye
oyundan atıyor açılmıyor arkadaşlar sony tablet s ics4 yüklü sd card yok tabletin hafızasında android dosyasına obbyi direk attım olmadı yardım edermisiniz lütfen çok istiyorum bu oyunu

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
hocam tabletler ıcın uyumlu olmayabılır arastırıyım farklı bı dosya bulursam sana haber verırım

- - - Eklendi - - -

dostum senn tabletın tegra 2 islemciliymis heralde bu oyun tegra ıcın uyumlu degıl sanırsam tam olarak bılmıorm sana gonderdıgımıde bı dene ama oynayamıyabılırsın olmassa markete gir uyumlu mu degılmı bak bı virtua tennis eger uyumlu ıse surum numarası orada yazar ona gore bana haber ver bıde oyle arastırayım ben

cliolar

Üye
One x de basarisiz

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendırme ıcın tesekkurler

enterneoll

enterneoll

Üye
galaxy s3 sorunsuz :)

geneluye

geneluye

Üye
niye hep böyle oluyor ya tegra 3 aslında özel oyunlar hariç hiç bir halta yaramıyor galiba

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
yok canım tegranın hakkını yeme onun da farklı yontemlerı vardır bı sekılde calısır dıger oyunlarda ama bı bılgım yok fazla

geneluye

geneluye

Üye
bilmiyorum ama optimised hariç oyun bulunmuyor crackli

Üst Alt