videoyu hiç bir şekilde silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

loddin

Üye
    Konu Sahibi
videoyu hiç bir şekilde silemiyorum
arkadaşlar yardım. bir siteden daha önce 70 mb büyüklüğünde video indirdim izledim. şimdi açmıyor silmiyor. hiç bir eylem yok. advenced system care4 ile öğütmeyi denedim olmadı. shredder ile yok etmeyi denedim olmadı. delete ve shift+del işe yarıyor. video ismi çok uzun diyor. :vur

çetinkılıç

Üye
İyi günler muhtemelen startupda çalışan bir virüs bulaşmış pc nize .Pc nize güvvenli modda başlatıp silin ...

caglet

caglet

Üye
Evet güvenli mod işe yarıyor bendede olmuştu arada.. windows xp mi kullanıyorsun ? sanırım xplerde oluyor oyle... bendede xp'Deyken olmustu

loddin

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler muhtemelen startupda çalışan bir virüs bulaşmış pc nize .Pc nize güvvenli modda başlatıp silin ...

cevap için teşekkürler ama bu virüsü anti virüs ile mi bulabilirim ?

----------Eklendi @ 18:05:41 ---------- Yazıldı @ 18:01:41 ----------

Evet güvenli mod işe yarıyor bendede olmuştu arada.. windows xp mi kullanıyorsun ? sanırım xplerde oluyor oyle... bendede xp'Deyken olmustu

cewap için teşekkürler. benim sistem win 7 home basic. güvenli modda başlattım. pc'yi geri bir tarihe aldım. pc biraz hızlandı. ama videoyu silemedim. nod32 ile tarama yaptım. kav 9.0.0.762 ile virüs taradım ama hala yok öle bi virüs. format kurtarır mı durumu. pc de dewamlı bi yawaşlama war.

kalkan3434

Üye
iki antivirüs programı sistemi aşırı yoracaktır ve kararsız çalışacaklardır. Tabiki formatı düzgün bir şekilde atarsanız ve programları yerinde yüklerseniz bilgisayarınızdan verimli bir performans elde edebilirsiniz. İyi günler..

loddin

Üye
    Konu Sahibi
HaKaN™;3691218' Alıntı:
iki antivirüs programı sistemi aşırı yoracaktır ve kararsız çalışacaklardır. Tabiki formatı düzgün bir şekilde atarsanız ve programları yerinde yüklerseniz bilgisayarınızdan verimli bir performans elde edebilirsiniz. İyi günler..

teşekürler hakan. ama iki anti virüs bir pc de zaten çalışmaz ya da yükleme yapılamaz diye biliyorum. :hmmm

kalkan3434

Üye
Evet kurulumda kaldırmanızı istiyor bazıları ancak istemeyenlerde var kardeşim. Ama büyük ihtimalle virüstür bence temiz bir format atmalısın:good:

'Patron

'Patron

Üye
revo unınstaller yada ccleaner dene kardeş

loddin

Üye
    Konu Sahibi
HaKaN™;3695182' Alıntı:
Evet kurulumda kaldırmanızı istiyor bazıları ancak istemeyenlerde var kardeşim. Ama büyük ihtimalle virüstür bence temiz bir format atmalısın:good:

:) teşekkürler hakan

----------Eklendi @ 02:09:10 ---------- Yazıldı @ 02:08:39 ----------

revo unınstaller yada ccleaner dene kardeş

teşekkürler. deneyeceğim:oke:

----------Eklendi @ 03:26:15 ---------- Yazıldı @ 02:09:10 ----------

patron kardeş ccleaner tarzı prog. bende vardı yine de denedim tekrar ama olmadı işe yaramadı. revo unınstaller çok güzel bir prog. ama maalesef o da işe yaramadı. kanıt yok edici ve ger, getirmemek üzere sil gibi yardımcı özelliklerde işe yaramadı. ne viddeo ne de içinde olduğu klasör silinmiyor. çare sadece formatta artık. ilginiz için çok teşekkürler. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Öncelikle Başlat > Çalıştır' a msconfig yazıp Enter tuşuna basınız. Açılan pencereden Başlatma sekmesine gelip tiklerin ya tamamını kaldırın yada kontrol edip isteğiniza baklı olanları kaldırın daha sonra sisteminizi yeniden başlatın. Güncel bir antivirus programı ile kapsamlı bir tarama yapın. Tarama işlemi bittikten sonra sistemi güvenli modda başlatıp sizi rahatsız eden dosyayı silin. Yani bir dosyanın silinme mevzusu yüzünden bukadar problem çıkartması acayip. Hadi bunuda geçtim sırf bu yüzden sisteme format atıp sıfırdan kurmak çok mantıksız. :)

loddin

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Başlat > Çalıştır' a msconfig yazıp Enter tuşuna basınız. Açılan pencereden Başlatma sekmesine gelip tiklerin ya tamamını kaldırın yada kontrol edip isteğiniza baklı olanları kaldırın daha sonra sisteminizi yeniden başlatın. Güncel bir antivirus programı ile kapsamlı bir tarama yapın. Tarama işlemi bittikten sonra sistemi güvenli modda başlatıp sizi rahatsız eden dosyayı silin. Yani bir dosyanın silinme mevzusu yüzünden bukadar problem çıkartması acayip. Hadi bunuda geçtim sırf bu yüzden sisteme format atıp sıfırdan kurmak çok mantıksız. :)
[/QUOT
yaw komutan o dediğini de yaptım. olmadı. büyük ihtimalle etkisiz kısayol. ve pc bu sorunu halledemiyor. taşıma, kopyalama, silme, programlar ile silme veya başka bir işlem asla işe yaramıyor. pc de virüs yok ama kasma aşırı şekilde var. ben yapamadım dedim arkadaş yapmış bu işlemleri o da anlayamadı. sadece dosya değil klasör bile silinmiyor. var hesabını sen yap. komutan başına bööyle birşey gelirse tekrar konuşalım. sen nasıl çözeceksin çok merak ediyorum. virüs'ten yanan pc gördüm ama bu da benim başıma ilk geliyor.:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
diyer bir yontem unlocker kulan bukadr zahmete deymez :D

loddin

Üye
    Konu Sahibi
formatı attım yaw. ama o program fena değil. :good:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bukadar sıkıntıya ne gerek var unlocker i indirip kur silmek istediğin dosyayı sağ tıklayıp unlocker ile sil eylem dediği zaman işlemi sonlandır ve sil onu kullanan dosya her neysede sonlandırır sonlandırırken neyin kullandığına bak onuda bulup ortadan kaldır.

KİLLED

KİLLED

Üye
güvenli modda silmeye calıs silinirse sil yok silinmezse bos yere programla silmeye calısma program silsede uzantıları kalır en iyisi format at:oke:

loddin

Üye
    Konu Sahibi
Bukadar sıkıntıya ne gerek var unlocker i indirip kur silmek istediğin dosyayı sağ tıklayıp unlocker ile sil eylem dediği zaman işlemi sonlandır ve sil onu kullanan dosya her neysede sonlandırır sonlandırırken neyin kullandığına bak onuda bulup ortadan kaldır.
daha önce de dediğim gibi o pro güzel eyvallah ama o videoyu silmede işe yaramadı.

----------Eklendi @ 23:37:37 ---------- Yazıldı @ 23:36:40 ----------

güvenli modda silmeye calıs silinirse sil yok silinmezse bos yere programla silmeye calısma program silsede uzantıları kalır en iyisi format at:oke:
bende öyle yaptım. en mantıklı olan da bu sanırım. teşekkürler

----------Eklendi @ 23:38:24 ---------- Yazıldı @ 23:37:37 ----------

herkese yardımları için teşekkürler. dediğiniz bütün yolları denedim işe yaramadı. çözümü formatta buldum. heerkese teşekkürler.

Üst Alt