Kerim.336
Üye
Kusra bakma da agirlik bu.kucuk bi sorun degil
Seste de Lumia bariz önde. Yalnız herkes şu ağırlığını söylüyor.Öyle bi telefonum olsa bırak 184 gramı 1 kilo olsa bile şikayet etmem.Ayrıca o kadar artıları olan telefon için bula bula ağırlığını mı buldunuz yanlış anlama herkese söylüyorum bunu ?
bi kac artisi daha ekran.hassasiyeti. nokia maps. nokia bilen goz kablosuz sarj
Seste de Lumia bariz önde. Yalnız herkes şu ağırlığını söylüyor.Öyle bi telefonum olsa bırak 184 gramı 1 kilo olsa bile şikayet etmem.Ayrıca o kadar artıları olan telefon için bula bula ağırlığını mı buldunuz yanlış anlama herkese söylüyorum bunu ?
Aynı işletim sistemi aynı ram ve aynı işlemciler kullanılmis performanslari eşit, db yüksekliği ses kalitesi değildir, ekran çözünürlüğü onemsenmeyecek kadar farkli yani tek ekstrasi kamera yine aynı kapıya çıktık
Hangi ölçüye göre önde db miktarına göre mi kaliteye göre mi ?
Hangi ölçüye göre önde db miktarına göre mi kaliteye göre mi ?
Tamam kardeş senin klasik koşullanmışsın Bu saatten sonra ne desem sağ kulağından girer sol kulağından çıkar. He haklısın en iyi telefon 8X .
Sonucta htc'nin de ekrani hassastir.kapasitif sonuctazaten elle kullanicaksin.baska cisimlerle kullanacagini cok sanmiyorum
Işte anlamadigin nokta bu ben 8x en iyisi demiyorum bana hitap ediyor diyorum sen beni yargılandığın şeyi yapıyorsun
Kışın eldiven kullanacağın için önemli
Beats ; tiz
Dolby ; bass
Kalitesi olarak önde. Dinlediğniz müzik türüne göre seçim yapabilirsiniz.
Tüm wp8 ler nokia maps kullanıyordu diye biliyorum; cihazı unlock edince nokianin programlarini da kullaniriz; kablosuz şarj da çok gereksiz birşey bence; ekran hassasiyeti konusunda haklısın
8x algilar belki.denendi mi?
8x algilar belki.denendi mi?
HTC : Bluetooth 2.1
Lumia 920 : 3.1
HTC 16 GB
Lumia 32 GB.
- - - Eklendi - - -
Kardeşim senin kafanda Birşeyler kesinleşmiş o yüzden boşa anlatıp yorulmayalım.
hayir oyle bir sey yok. Kendi gps sistemini 8x de nasil kullanmayi planliyorsun?
Ben zaten alcak olsam wp almam.android alirim
Bilmem ama algılasaydı duyulurdu herhalde ama herkesin zevki farklı kardeş gerçekte lumia htc 8 x ten iyi cihaz fakat senin hoşuna 8 x gidiyorsa kimse karışamaz senin için 8 x in lumiadan iyidir.Kimse buna bişey diyemez.
- - - Eklendi - - -
Bilmem ama algılasaydı duyulurdu herhalde ama herkesin zevki farklı kardeş gerçekte lumia htc 8 x ten iyi cihaz fakat senin hoşuna 8 x gidiyorsa kimse karışamaz senin için 8 x in lumiadan iyidir.Kimse buna bişey diyemez.
Ben zaten alcak olsam wp almam.android alirimsadece sordum 8x'i
Ama bencede 8x ile 920nin pek bifarki yok kamera ve maps disinda.sonucta bluetooth cok kullaniliyor sanki.yada o kablosuz sarj unitesi falan kullanissiz.hatta 8x agirlik ve konfor bakimindan daha iyi
Fandroid diyorlar ama kendine bakan yok lütfen biraz kendi davranışlarınıza dikkat edin ve bu arada wp'lerin browser mark sonuçları berbat haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?