O tozun çoğu bataryadan ve dış plastikten geliyor.
şaka bir yana gerçekten öyle 
Olmaz kardeşim, o zaman hayırsever olurlar...abi millet de para var ya biz çakmasını bile hayal edemezken veya o cihazlardan herhangi birinin almak için it gibi çalışırken adamların yaptığına inanamıyorum onları öyle yapacaklarına gidip bi herhangi bi insana verseler ahhh ahhhh![]()

İsten dolayı siyahlaşıyor diye düşünmüştüm.
O tozun çoğu bataryadan ve dış plastikten geliyor.

abi millet de para var ya biz çakmasını bile hayal edemezken veya o cihazlardan herhangi birinin almak için it gibi çalışırken adamların yaptığına inanamıyorum onları öyle yapacaklarına gidip bi herhangi bi insana verseler ahhh ahhhh![]()

onlarıda hayrına versinler 
İsten dolayı siyahlaşıyor diye düşünmüştüm.![]()
Bende n95 ile e250 testi yapsammi acaba?
test videosini cekerekde maxicepde paylassam!!
ama nasil bi test???:
- - - Eklendi - - -
Zaten eski kimse kullanmiyo.

Açıklama için teşekkürler Özcan, ben de aynı fikirdeyim...
Blender kabındaki kısım sürtünmeden kaynaklanan is, ama enson dökülen siyah tozun çoğu özellikle plastiğin ve diğer benzer malzemelerin sürtünmeyle ısınarak( hatta plastik kısımlar kavrulmuştur) özelliğini yitirip toza dönüşmüş hali. Kalan metal benzeri malzemeler de dediğin gibi isle kaplanmış zaten.

note2ye hiçbirşey olmadı bile ikisi pert ama not farkı yaabu adamlar bukadar parayı nereden buluyor lanet olsun ya adamlar 600lira veriyor biz ise rahat 1 maaş yada 1600 veriyoruz. Adamlar tabi hem dolar alıyor hemde vergi azıcık.

note derken ? s3 o![]()

işin esprisi![]()

hep aklımda 
3310 vs 5110 testi yapacam ama blender bozulur diye korkuyorum![]()