[Video] Galaxy S III-iPhone 5 Blender Testiyle Mutfakta Kapıştı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
iPhone 5 bıçaklara değdiği anda dağılmaya başlıyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

msy2017

msy2017

Üye
derdiniz neydi ya biz yakından bile göremiyoruz onları...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
abi millet de para var ya biz çakmasını bile hayal edemezken veya o cihazlardan herhangi birinin almak için it gibi çalışırken adamların yaptığına inanamıyorum onları öyle yapacaklarına gidip bi herhangi bi insana verseler ahhh ahhhh :off:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abi millet de para var ya biz çakmasını bile hayal edemezken veya o cihazlardan herhangi birinin almak için it gibi çalışırken adamların yaptığına inanamıyorum onları öyle yapacaklarına gidip bi herhangi bi insana verseler ahhh ahhhh :off:
Olmaz kardeşim, o zaman hayırsever olurlar... :off:

- - - Eklendi - - -

O tozun çoğu bataryadan ve dış plastikten geliyor.
İsten dolayı siyahlaşıyor diye düşünmüştüm. :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

telefonlar hikaye,zevk için Mercedesini BMW'sini parçalayanlar var :off:

- - - Eklendi - - -

euroncap.com 'da test amaçlı çarpıyorlar :( onlarıda hayrına versinler :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Şu o testi yapanları saygıyla anıyorum :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bende n95 ile e250 testi yapsammi acaba? :hmmm
test videosini cekerekde maxicepde paylassam!! :D
ama nasil bi test??? :ehe:

- - - Eklendi - - -

Zaten eski kimse kullanmiyo.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

İsten dolayı siyahlaşıyor diye düşünmüştüm. :hmmm

Blender kabındaki kısım sürtünmeden kaynaklanan is, ama enson dökülen siyah tozun çoğu özellikle plastiğin ve diğer benzer malzemelerin sürtünmeyle ısınarak( hatta plastik kısımlar kavrulmuştur) özelliğini yitirip toza dönüşmüş hali. Kalan metal benzeri malzemeler de dediğin gibi isle kaplanmış zaten.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bende n95 ile e250 testi yapsammi acaba? :hmmm
test videosini cekerekde maxicepde paylassam!! :D
ama nasil bi test??? :ehe:

- - - Eklendi - - -

Zaten eski kimse kullanmiyo.

Cep telefonları için "asite dayanıklılık testi" görmedim ben hiç :aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Blender kabındaki kısım sürtünmeden kaynaklanan is, ama enson dökülen siyah tozun çoğu özellikle plastiğin ve diğer benzer malzemelerin sürtünmeyle ısınarak( hatta plastik kısımlar kavrulmuştur) özelliğini yitirip toza dönüşmüş hali. Kalan metal benzeri malzemeler de dediğin gibi isle kaplanmış zaten.
Açıklama için teşekkürler Özcan, ben de aynı fikirdeyim...:oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

cugurel

Üye
Bana inandırıcı gelmedi. Zaten diğer bir videoda blenderda iskelet parçalarını doğruyorlar ve plastik oldukları çok belli. Videoda da ekleme ya da oynama var gibi zaten.

aleranol

aleranol

Üye
note2ye hiçbirşey olmadı bile ikisi pert ama not farkı yaa:) bu adamlar bukadar parayı nereden buluyor lanet olsun ya adamlar 600lira veriyor biz ise rahat 1 maaş yada 1600 veriyoruz. Adamlar tabi hem dolar alıyor hemde vergi azıcık.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
note2ye hiçbirşey olmadı bile ikisi pert ama not farkı yaa:) bu adamlar bukadar parayı nereden buluyor lanet olsun ya adamlar 600lira veriyor biz ise rahat 1 maaş yada 1600 veriyoruz. Adamlar tabi hem dolar alıyor hemde vergi azıcık.

note derken ? s3 o :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
3310 vs 5110 testi yapacam ama blender bozulur diye korkuyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, CanKartaL, 4PuNiSHeR ve 1 kişi daha

musty522

Üye
gitti güzelim telefonlar biz kalkıp birinden birini almak için aylarca çalışıp çabalıyıp para biriktirelim alalım adamlarda test ugruna parçalasın telefonları yaw arkadaş bizlere verin daha iyi neden parçalıyorsunuz bırakın testleri sonuç 2 side toz duman bırakın bizim olsun daha iyi hiç yoktan kullanmıs oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt