Iphone 5s,iphone 5c, Galaxy S4 Ve Moto X Zorlu Testlerde Karşı Karşıya

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Iphone 5s,iphone 5c, Galaxy S4 Ve Moto X Zorlu Testlerde Karşı Karşıya
Akıllı telefonlar, özellikle de üst segmentte ki mücadele tüm hızı ile devam ediyor. Donanım ve yazılım alanında ki gelişmeler sonrasında oldukça güçlü birer cihaz konumuna gelen akıllı telefonlar, fiyatları ile de bütçeleri zorlamakta. Baktığımızda bu kadar yüksek fiyata sahip mobil cihazların dayanıklı olması da akıllı telefon kullanıcıları tarafından talep edilmekte.



Akıllı telefon pazarının dev ismi Apple, geçtiğimiz gün yeni akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkardı. iPhone 5 tasarımına sahip iPhone 5S ve plastik kasa tasarımı ile gelen iPhone 5C pek de ucuz olmayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu iki yeni akıllı telefon hakkında, test, inceleme videoları da karşımıza çıkmaya başladı.

Bu testlerden bir tanesi de SquareTrade’den geldi. Dayanıklılık testi olarak karşımıza gelen yeni videoda, Apple‘ın yeni akıllı telefonları iPhone 5S,iPhone 5C yanı sıra, Samsung’un Nisan ayında sunduğu üst seviye amiral gemisi Galaxy S4 ve Motorola‘nın yeni akıllısı Moto X yer alıyor.

Baktığımızda akıllı telefon kullanıcılarının en çok çekindiği düşme ve su ile temas yanı sıra kayma testi de videoda yer alıyor. Bu ilgi çekici videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone 5S,iPhone 5C, Galaxy S4 ve Moto X zorlu testlerde karşı karşıya
 


Üst Alt