iPhone 7 Plus ve Galaxy Note7 hız testinde karşılaştı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 Plus ve Galaxy Note7 hız testinde karşılaştı
Samsung ve Apple'ın yeni üst seviye modelleri karşı karşıya geldi...

Apple'ın yeni amiral gemisi akıllısı iPhone 7 ve bu cihazın daha büyük ekranlı versiyonu iPhone 7 Plus, bu ay içerisinde resmi olarak duyuruldu ve ayrıca 16 Eylül Cuma günü itibari ile de satışa sunulmuştu. Henüz tüm dünya genelinde olmasa da Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, Çin ve Japonya gibi gelişmiş 28 ülkede sunulmuş durumda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple'ın en büyük rakibi Samsung olurken, Güney Kore devi firma da kısa bir süre önce Galaxy Note7 adındaki üst seviye phablet modelini sunmuştu. Bu akıllı telefon satışa sunulduktan kısa bir süre sonra batarya fiyaskosu patlak vermiş ve cihazın satışları dünya genelinde durdurulmuştu. Sorunlu cihazların değişimi sonrasında satışlar tekrar başlayacak.

Apple'ın ve Samsung'un iki akıllı telefonu her dönem olduğu gibi yine bir çok açıdan karşılaştırılırken, bunlardan bir tanesi de hız testi olarak geldi. İki cihazın uygulama açma performansları karşılaştırıldı.

Baktığımızda iPhone 7 Plus Full HD ekran, Galaxy Note7 ise Quad HD ekran içeriyor. Apple'ın akıllısında 3GB sistem belleği, dört çekirdekli Apple A10 Fusion yonga seti bulunuyor ve Galaxy Note7 ise 4GB sistem belleği ve dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içermekte.

Siz de bu iki akıllı telefonun kapışmasını merak ediyorsanız eğer, haberimizde videoyu izleyebilirsiniz.

iPhone 7 Plus ve Galaxy Note7 hız testinde karşılaştı
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Samsung İpi Çekmiş Gibi
 


Üst Alt