Vertice x6 operatör adı kaldırma acilll!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

werty2929

werty2929

Üye
    Konu Sahibi
Vertice x6 operatör adı kaldırma acilll!!!!!!!!
Vertice x6 MT 6235 bi cihazım var. Benim şikayetim Operatör isimleri telefonun ekranında ortada avea vodafone yazıyo ayarlardada kaldırma menüsü yok o kadar araştırdım ama malesef bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz gizli kodlarla halledemezmiyiz bi çaresi yokmu bunun duvar kağıdı ekliyorum ortada çıktığı için göremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

kol@j

kol@j

Üye

bu linki incele belki bişeyler çıkar.
ben buradan sunucuya ulaşamadım...

werty2929

werty2929

Üye
    Konu Sahibi
Dostum dediğim gibi araştırdım ama malesef yok bu tek bi şekilde halledilebilir oda olursa tabi gizli kodla *#3646633# kodu ile. Buda profesyonellik istiyo yetkili arkadaşlarımızdan bilen varsa bi baksın çünkü sistem ayarlarında yanlış bişey yaptığımız zaman telefonun sistemi çöküyo yazılım gerekiyo

harun_ferdi

Üye
çin x6 var sorunum beni arayabiliyorlar ve msj da geliyor bende msj ata biliyorum ama arama yapamıyorum arama yapmaya başladımda karşıma arama izni yok diye yazı çıkıyor ve aramamı iptal ediyor 4 gündür ugrasıyorum çözemedim sim1 wlan olarak görünüyor sim2 hat adı geciyor ama sim2 de de aynı sorun arama izni yok diyor ne yapmalıyım

elma02

Üye
banada yeni vertice x6 telefon geldi ama cok karışık ya anlamadım hiç bişey mesela teleefonu sessize alamıyorum melodilerini bulamıyorum mesaj yazımı cok iğrenç.. ya bilen kullanan warsa yardımcı olursanız cok sewinirim..

hmbulmus

Üye
benimde bir çin malı x6 'ım var .arama yapamıyorum. ınvalıd WLAN mesajını ekranda görüyorum .ve arama yapmaya başladığımda "arama izni yok "mesajı geliyor.bana yardımcı olacak birilerini arıyorum.ayrıca fabrika ayarlarına döndüğüm halde yinede düzelmedi.Acil yardım...

mehmetemcan

Üye
arkadaşlar ben de kullanıyorum x6 yı arama yapamamanız wireless ı açayım derken sim ağ ayarına girip oradan wi-fi seçtiğinizden kaynaklanıyor. bu sorunun çözümünü ben de bulamadım satan adam da bulamadı eski haline gelmiyor yeniden program yükledi o zaman oldu

ejder545454

Üye
arkadaş bendede x6 vertice var fakat gizli kayıt özelliğini bulmıyoryum acik yardım ltf

kaya200

Üye
kardeş arama yaptığında veya arama geldiğince cevapverdiğinde
alt solda seçenekler var
orda ses kaydı ve diğer özellikler var kullana bilirsin

efemak

Üye
slm
arama izni yok mesajına çözüm yokmu

y.ayan

Üye
Bu arama izni yok davası bendede oldu bu x6 telefonlaın genel özelliğimidir nedir. Bi çaresini bilen varsa bi yadımcı olsa.......

Mert_047

Üye
dostum ağ ayarlarından 1. kısmı sececeksin yani GSM

kaya200

Üye
kardeş bende de aynı sorun oldu aldığım yere götürdüm yaptılar ama nasıl olduğunu söylemediler
zannedersem imei no kaynaklanıyor başka bir imei numarası attır sorun çözülürse bizede bilgi ver.

kahkaha81

Üye
slm
arama izni yok mesajına çözüm yokmu
telefona program attırman gerek benimde vardı x6 yeni aldım arama yaptığımda izin yok diodu program attırdım 5 dakikalık bi işlem şimdi gayet güzel çalışıo

cellil

Üye
Benim telde arama izni yok hatası verdi. Sim 1 turkcell sim2 vodofone idi yer dedeğiştirdim düzeldii benimkisi o hatayı vermiyoo

santos58

Üye
arkadaşlar bu arama hatasını düzeltmnek için telefonun menüdeki ayarlar bölümüne girin ..ondan sonra şebeke ayarlaraına girip sim 1 veya sim 2 şebeke kurulumunu(sim hangiisinde takılıysa) tıklayın daha sonra alttaki tercih edilen modu tercih edilen GSM yapın umarım sorununuz çözülür...

Takipçi Satın Al

Üst Alt