Tavsiye Vergi artisi telefon fiyatlarini nasil etkiler?

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
böyle işlerde toplu katılım dikkat çeker,bu konu üzerinden plan yapılıp karşı atağa geçilmesi gerekir

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Evet

Murat Alper

Murat Alper

Üye
........z ...e vestelin ürünlerini almayın vede aldırmayın

• Beğen
Tepkiler: goktas19
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hangi yerli marka ürününü kendisi üretiyor ki? Casper, Vestel, Arçelik vs vs. Marka adı türk ama içerisindeki bütün parçalar yabancı. Seni beni düşünen kimse yok bu ülkede. Tek gerçek var oda markalar devlet ile anlaşıp bu şekilde vergi arttırıp yerli markayı almaya zorluyorlar kazanan vergiden devlet, satılan ürünlerden de markalar oluyor. Kaybeden halk oluyor. Bırak kardeşim ben istediğim marka modeli alayım neden özgür hür irademe müdahele ediyorsun. Sanki milli gelirimiz çok yüksek zengin bir ülkeyiz asgari ücretimiz çok yüksek gibi bütün ürünler aşırı pahalı.

FK5896

FK5896

Üye
zaten performans meraklısı bir milletiz vestelin telefonunu ne yapalım 3 4 yıl önceki teknolojiyi kullanarak yeni telefon çıkardık diyolar..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Vestelin ya da Casperın telefonları da General Mobile gibi sadece marka basımı mı?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ABV VESTEL

0MG90

0MG90

Üye
Vestel, Casper, General Mobile gibi markalar almayın, aldırmayın. Çin malı ürün getirip damga basıp satıyorlar. Yerli üretim değil yerli montajdan başka bir şey değil. Sadece telefonlar değil her şeye zam geliyor. PS4, Xbox One'dan tut, televizyon, uydu alıcısı, notebook hatta oyunlara kadar.

• Beğen
Tepkiler: goktas19 ve FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Vestel, Casper, General Mobile gibi markalar almayın, aldırmayın. Çin malı ürün getirip damga basıp satıyorlar. Yerli üretim değil yerli montajdan başka bir şey değil. Sadece telefonlar değil her şeye zam geliyor. PS4, Xbox One'dan tut, televizyon, uydu alıcısı, notebook hatta oyunlara kadar.
Köpek katillerinin, adi insanların malları.. bencede alınmaz...

• Beğen
Tepkiler: goktas19

Üst Alt