futbol123
Üye
teşekkürler senetle aldım 7ay 200tl toplamda 1.600tlhayırlı olsun iyi günlerde kullan fiyatı ne kadar acaba ?
teşekkürler sizde alabilirsiniz senetle-hayrlı olsun darsı basıma
teşekkürler abi 128bit 7ay 200tl toplamda 1.600tlHayırlı olsun berke, ekran kartı kaç bit ? ayrıca ne kadar verdin o bebeğe
fiyat normal ben oyun oynamak için ekran kartı güçlü bir notebook aldım uygun fiyatada varaman çok para ya
abi ekran kartı 256bit olan monster notebook var oda 2.500tlFiyat çok iyi yanlız ekran kartının 128 bit olması kötü olmuş.. Gerçi laptopun ekranının çözünürlüğünü felan hesaplayınca pek bi fark yaratmaz sanırım.. 256 bit olanı alsaydın kimse tutamazdı seni
teşekkürler mertHayırlı olsun
peşinat verdim 200tl7 ay x 200tl 1400 yapıyor yanlışın olmasın ?
Hayırlı olsun.
teşekkürler ram okadar az değil yeterli düzeyde arttırım fiyatlar uygun ddr3 lerin 8gb yaparımhayırlı olsun güle güle kullan ram ın az geldi bana biraz
teşekkür ederim tuba ablahayırlı olsun
gt540m 2gb overclock yapıcam abi % 50 gibiGPU numarası kac tam olarak, modeli vesaire.. İlerde O.C atarsın 256 bit gibi olur
yok abi aman zaten 1günlük cihaz 1sene sonra falan o.c yaparımBiraz kullanda sonra yaparsın o.c sonra elinde kalmasın benden bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?