SAINT1 Üye cerulelif' Alıntı: bir şey soracağım arkadaşlar indirdikten sonra telefonda kullanılabilir hale nasıl getirebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Telefona yükleyerek.
cerulelif' Alıntı: bir şey soracağım arkadaşlar indirdikten sonra telefonda kullanılabilir hale nasıl getirebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Telefona yükleyerek.
One907 Üye Konu Sahibi davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Nasıl çalışmaz arkadaşım benim de telefonum 5233 wifi mis gibi çalıştı bu kadar kişi denemiş çalışmış da sende çalışmıyorsa at telefonu çöpe bize dert yanma...
davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Nasıl çalışmaz arkadaşım benim de telefonum 5233 wifi mis gibi çalıştı bu kadar kişi denemiş çalışmış da sende çalışmıyorsa at telefonu çöpe bize dert yanma...
Paranoya Üye davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Davut Can amma salladın hea hem yüklenmedi hemde diğerini bozdu diyosun
davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Davut Can amma salladın hea hem yüklenmedi hemde diğerini bozdu diyosun
malidinc Üye kardeş montede çalışmıo java hatası bellek yok diyor o ne demek ? bir de star için gitar indirdim onda görüntü var hareket var ses yok
kardeş montede çalışmıo java hatası bellek yok diyor o ne demek ? bir de star için gitar indirdim onda görüntü var hareket var ses yok
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Allah allah bende öyle birşey olmadı. Telefonu kapat aç tekrar açmayı dene piyanoyu olacaktır.
eemmiirrhhaann Üye davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Davut sen bunun yerine eskisini kurmuş olabilirsin Birde eskisini bozdu diyorsun eskisi çalışmıyorduki zaten
davutcankrks5' Alıntı: çalışmadı ya eski piano vardı gzldi o onuda bozdu Genişletmek için tıkla ... Davut sen bunun yerine eskisini kurmuş olabilirsin Birde eskisini bozdu diyorsun eskisi çalışmıyorduki zaten