Veda Vakti Geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Veda Vakti Geldi...
Dün akşam bir arkadaşıma Nokia 701 telefonumu sattım.Yaklaşık yarım yıl, 1 yıl kadar eski telefonum C6-00'ı kullananıp, WP8'li ve pureview'li Lumia'ların yurtdışında çıkmasını bekleyeceğim.C6-00 ile çok yoğun vakit geçirdiğim telefon ve internetten biraz uzaklaşacak zamanımı bas gitar öğrenmeye harcayacağım.

Forumda fazla aktif değildim daha doğrusu tartışmalara ve tartışma oluşturabilecek konulara pek katılmadım.Normalde her konuyu özenle okumama rağmen telefonu sattıktan sonra bir anda konular boş gelmeye başladı.Bu sebeple bir süre forumdan uzakta kalacağım kendinize iyi bakın...Kalbini kırdığım, tartışma esnasında aşırıya kaçtığım kişiler varsa özür dilerim...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun Allah a emanet.

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı yav neyse kendine iyi bak :)

cukuleaks

Üye
içim bi fena oldu :D

uruno

uruno

Üye
Telefon ne aldın ustam
birde kaça sattın.
görüşmek üzere

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ne aldın ustam
birde kaça sattın.
görüşmek üzere

Telefon henüz almadım.Aslında Lumia 900 alabilirdim ama onun yerine yarım yıl ya da 1 yıl bekleyim hem daha iyi işlemcili hem de 41 MP sensörlü bir Lumia almak daha mantıklı geldi...Sonuçta alacağım telefonun beni en az 2 yıl idare etmesi gerekiyor ve Pureview'li bir telefon alırsam şu sıralar almayı düşündüğüm bir profesyonel fotoğraf makinesine pekte ihtiyacım kalmayacak.Bu sebeple Pureview'li Lumia'lar çıkana kadar üstte belirttiğim gibi eski telefonum C6-00'ı kullanacağım.

Telefonu bir arkadaşa 140 liralık eski Philips kulaklığım, silikon kabı, ekran jelatini v.s ile birlikte 950 liraya sattım.Telefon Şubat sonunda alınmıştı yani yaklaşık olarak 1,5 yıl garantiside var.

Bir yandan pureviewli Lumiaları beklemenin heyecanı, bir yandan Lumia 900 alıp almamanın kararsızlığı bir yandan da 701'i satmanın burukluğunu yaşıyorum çok ilginç bir olay...

Astrosman

Astrosman

Üye
Kendine iyi bak

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hayirli olsun arkadasim ama uyarmam gerekiyor pureview lumialarda 41mp sensor olmayacak. Bunun yerine yine buyuk bir sensor ve 12 mp kamera kullanilarak pureview entegrasyonu yapilacak. Ki bu da gercekten cok ustduzey bir resim video cekme yetenegi demek oluyor.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun arkadasim ama uyarmam gerekiyor pureview lumialarda 41mp sensor olmayacak. Bunun yerine yine buyuk bir sensor ve 12 mp kamera kullanilarak pureview entegrasyonu yapilacak. Ki bu da gercekten cok ustduzey bir resim video cekme yetenegi demek oluyor.

Bilgilendirme için teşekkürler.Zaten benim için önemli olan kamerasının çok iyi olması ve 2 yıl kadar telefondaki en iyi kameralardan biri denilebilecek durumda kalması.Lumia 900 almaktan vazgeçmemin en büyük sebebi bu ve bir de işlemcisinin -wp pek gerektirmese bile- yetersiz kalması.Bu arada bahsettiğimiz Lumia'lar tahmini olarak ne zaman çıkar bir fikrin var mı ? Amerika'da satışa çıkar çıkmaz alacağımda.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu yil sonunda wp8 li nokialar cikicak buyuk ihtimalle bir sitede ibraniceden ceviri okudum bu yil bitmeden buyuk ihtimalle piyasada olur cihazlar diye bir beyani var bir nokia yetkilisinin.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bu yil sonunda wp8 li nokialar cikicak buyuk ihtimalle bir sitede ibraniceden ceviri okudum bu yil bitmeden buyuk ihtimalle piyasada olur cihazlar diye bir beyani var bir nokia yetkilisinin.

Oo çok iyi ben yine Kışın tanıtılır mart nisan gibi çıkar diye düşünüyordum.İnşallah bu Wp8'li modeller ara model değilde beklediğim model olur.Teşekkürler yardımların için.Bu arada telefonuna kavuştun mu en son baktığımda daha bekliyordun :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Oo çok iyi ben yine Kışın tanıtılır mart nisan gibi çıkar diye düşünüyordum.İnşallah bu Wp8'li modeller ara model değilde beklediğim model olur.Teşekkürler yardımların için.Bu arada telefonuna kavuştun mu en son baktığımda daha bekliyordun :)
5 haziranda geliyor 19gün kaldı şafak sayıyorum:ehe

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bir video hazirlamayi planliyoruz zaten.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Dün akşam bir arkadaşıma Nokia 701 telefonumu sattım.Yaklaşık yarım yıl, 1 yıl kadar eski telefonum C6-00'ı kullananıp, WP8'li ve pureview'li Lumia'ların yurtdışında çıkmasını bekleyeceğim.C6-00 ile çok yoğun vakit geçirdiğim telefon ve internetten biraz uzaklaşacak zamanımı bas gitar öğrenmeye harcayacağım.

Forumda fazla aktif değildim daha doğrusu tartışmalara ve tartışma oluşturabilecek konulara pek katılmadım.Normalde her konuyu özenle okumama rağmen telefonu sattıktan sonra bir anda konular boş gelmeye başladı.Bu sebeple bir süre forumdan uzakta kalacağım kendinize iyi bakın...Kalbini kırdığım, tartışma esnasında aşırıya kaçtığım kişiler varsa özür dilerim...

Bu niki iphone ve apple forumlarında iphone ve kullanıcısı ve koyu fanı olarak gördüm sanki.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
nik'ten kastın nick ondan kastın da kullanıcı adı mı oluyor ? Bu güne kadar asla Apple fanlığı yapmadım çünkü çok popüler olan ve çoluk çocuğun hava atmak için aldığı her şeyden tiksinmişimdir.Gitarda sırf bu yüzden Ibanez yerine Yamaha tercih ettim ileride de Ibanez yerine Fender tercih edeceğim.Aynı şekilde telefon alırken benzer özelliklerde gerekirse bir alt çitadaki bir telefonu herkesin elindeki teknolojiden anlayan anlamayanın kullandığı bir telefona tercih ederim.Ayrıca bu forum dışında sadece 2 forum kullanıyorum bir tanesinin sadece bas gitar bölümüne giriyorum diğeri ise bir sultan papağanı sitesi zaten :)

Özet : Karıştırıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt