Ve Sonunda Arananı Buldum Çin Malı Telefonlar İçin Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

pckobat28

pckobat28

Üye
ya arkadaşlar bende trident mobile mb-550t modelli cep telefonu var ve buradaki oyunları indirdim bi games klasörüdür gidiyor ben bulamadım bu konuyu acan kişi lütfen yardım bu arada emeğe saygı

savsa

Üye
şifre ne bulamadım

murtimits

Üye
teşekkürler

cect99

Üye
katılıoruM kakrdesim
;)

adilyazici

Üye
bu konuda yapmış olduğunuz çalışma için özellikle teşekkür ediyorum. ben henüz bu telefonları denemedim. ancak kullananların çözüm bulamadığı bir meseleye el atmışsınız...:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Sonunda Doğuş belasını bulmuş. Çok memnun oldum. Aramızda böyle provokatörlerin işi yok. Sarhoş şoför gibi cezası bitiyor yine ceza alıyor. 32 ye ulaşmış.

husocuk.37

husocuk.37

Üye
benim tel anycool ama game doyası yok

Odysseus

Odysseus

Üye
Games dosyası her modelde bulunmayabilir ama hiç olmayacağı anlamına gelmez. Bunu manuel olarak yapabilirsiniz. Dosya yöneticisinden hafıza kartına gelip seçenekmenüsüne girdiğinizde klasör oluştur seçeneğini onaylayın ve oluşturduğunuz klasöre games adını verin.

YusufCn01

YusufCn01

Üye
Hepsini kullandım...adı ne bilmiyorum.bir anycool-digimax-n99-letus-frlng--hepsi aynı..3aydır.kullanıyorum anycoolu ve arıyorum oyunları ne yaptıysam..yükleyemedim...yanlızca kaçak ve çakma olan n95 (markası bellideğil) de oynanabiliniyor..onun dışında fiyasko-fos....3 ay sonra zaten imei kapatılacak telefon elinde oyuncak olarak kalacak...kolay gelsin.ayrıca emeğe büyük saygım vardır...emek dünyanın en kutsal değeridir.sevgiler
Arkadaşım markası nokla çinliler çok cin fikirki nokia ya benzer ad yapmışlarki görenler nokia diye kanıp alsın ben beyeniyorum oyun yükleye bilsem süper olur marka:n99i

ecel_gelse

Üye
Olmuyor be kardeşim kandırmayın milleti

--------------- Ekleme ---------------

Oluyorsa da adam akıllı anlatın alalım oynayalım

ßyDigiphone

Üye
MYNES ne bende öle bi secenek yok benim tel digiphone ama türkçe :S

okkaşem

Üye
SeLam

seLam arkadaşLar bnm arkadaşım bu kanaldamı bi yerde admin o bana tarif etmişti ama unuttum oyunun nasiL yükLeneceğini şimdi ßana kim yarDımCı oLaßiLir bi tlf aLdık aLmaz oLaydıkk.....

Tamam arkadaşLar ben oyunumu indirdim ve süper oyunLar war indiremeyen arkadaşLar için de sizde ßirz uğraşırSanız yaparsınız arkadaşLar umudunuzu yitirmeyin mariyo ve sitret faytır gene war ):):)

:bilmem:
süper bi proqram arkadaşLar cook sağOlunn tşkLer
bide tlf yükledim
oyun açmıyo o nasiL oluyo

neco2693

Üye
Yüklenmiyo

wapture

Üye
heeeeyooooo!!!!!!!! benim tel de çin malı emme java destekli. 3 boyutlu oyunlar ve 300 kilobaytın üstündeki oyunları çalıştırmıyor. mesela bobby carrot, elkware solitaire, metal gear 2d, bubblet, (ayıptır söylemesi) bazı erotik oyunlar, roboros, death trap.......daha bir sürü 240*320 oyun. telimin markası twings sapphire. twings'in diğer ürünleri de java destekli. hem de 2 yıl garantili. illa oyun açan çin malı telefon alacaksanız şiddetle tavsiye edrim. bu twings'e çin malı demeye bin şahit ister. mükemmel bir telefon. hem bir sürü özellikli ve java destekli bir telefonunuz olsun hem de diğer çin malı telefonu olan arkadaşlarınızı kıskançlıktan çatlatın. kıhkıhkıh.......

kaan_kuki

Üye
sağolun bi mrp dosyası bulamadın

alemdar.729

Üye
digiphone n220 de çalışırmı

gezgin500

Üye
arkadaşlar çok güzel paylaşımlar falan bi konu açılıyo ihtiyacı olan kullanıyo ötekine dua ediyo da bi çok kişi şifre sormuş yanıt yok biride yükledim oynayamıyom diyo biraz uğraşın diyo şimdi bunu rardan çıkartamadıktan sonra ne işe yarar. bu konuda bi cvp yazsanız herkes cevap bulsa hani açılmış konu başı boş bırakılmış gibi.......

gmc_123

Üye
anycool t838i de açılırmı bu oyunlar acil cevap

Alimon

Alimon

Üye
yaw arkadaşlar bende mb 550 t var ve içinde games klasörü var ve 3-4 tane oyun var araba yarışı v.s (klasik oyunlardan hariç)acaba bu telefon java mı destekliyo?

Üst Alt