Ve Sonunda Arananı Buldum Çin Malı Telefonlar İçin Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

anilmert600

Üye
aga şimdiden saol.bakalım çalışcakmı denicem.bendede n100 var bacam o dosya var.ben bunları yüklerken şansıma micro sd kartta sorun çıktı hadi ras gele

uy7ur5

Üye
bu 4. rarrın şifreesi ney

yildiray44

Üye
4. rarın şifresini veren biri yokmu açmıyor okadarda indirdim bi bakın yazarsanız sevinirim:):)

kartalzade

Üye
hepsini indirdim baqalım bnm diğer tel de çalışcak mı ;)
tşk ederim...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
saol :oke:

killercem

Üye
hhmmm anycool t808 games diye bi klasör yok niye ki ???
yani simdi ben oyun ve thema yükleyemem mi ????

memolim83

memolim83

Üye
bu oyunlar nintendo gameboy oyunu nes emülatörü olan telefon larda çalışır bütün çin telefonlarında değil

ERSOY.1903

Üye
Bu telefonlar tam bi fiyasko

delinin1iyim

Üye
rapidde sorun yaşıyorum başka siteden yükleseniz.

hazarcep

hazarcep

Üye
n99i games klasoru varmı sen once onu ogren bırak oynu anlatmayı

xxextacy

xxextacy

Üye
:sn: yaa benim telefona çoğu olduda şu son sıradaki link rar şifresi istiyo nolur yardım edin yaaa şimdiden teşekkürler:(:(

alici45

alici45

Üye
teşeekur edecegınıze neler dionuz yazık sen yınede saol kardesim...saygılar

**Edit** Mesajlarınızda Argo Kelime Kullanmayınız

selahattin_011

Üye
yüklemek için program gerekiyor mu?

balaban_27

Üye
kardeş bende n95 var tvli oyunları indiremedim rapidden başka link ten verirsen şimdiden tşkler

azapçı

Üye
arkadaşım bıktım şu n99i den oyun atılmıyo ya tek o yönü gıcık naolur arkşlar şu n99i ye de bi oyun bulun hadi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz::::::::::::::::::::::::???????????????

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bunlar .nes biçimi için mi

can212121

Üye
kardeş yazdım bak n99i de belki çalışmaz diye şansına küs anycool ve n95de çalışması gerek

kardeş bende anycool tlf var ama yüklenmedi..
yani anlayacağın bizi kandırdın..:@:bann::bann::bann::bann::bann:

meral1981

meral1981

Üye
slm bi sorum olucak trident mb-550 kullanıyorum usb kablosunu taktıgımda games bölümü gözükmüyor neden yardımcı olurmusunuz

(_KorsaN_)

Üye
ya kardesım ben de 6300 cin malı var games yok oyun yok eylence yok normal de oyunlarda ajandanın ıcın de oyunlar ve eylece dıye var

henryes

Üye
yha kardes derdın nedir admınsen bıraz cvp verırmısın kardesss games dıye klasor yok n95 aldım ole bı klasor bulamadımm bız yaratsak olur mu games dıye klasor ?????

Üst Alt