Türkiye saatiyle kaç oluyor?Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece
Bu duyuru güncellemenin ne zaman verileceği ile alakalımı yoksa ilk verilecek cihazlarlamı alakalıArkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
@bulutsuzgece
Türkiye saatiyle kaç oluyor?
Ben buradayımo zaman herkese iyi geceler,bu arada nöbetçi olarak kimler kalıyor![]()
)Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
@bulutsuzgece
Bu günü wp10 gelir diye hissettim ama verizon O2 ye yaradı onlar Denimleri veremye başladılar![]()
Senin biraderin bir tarafı açıkta kalmış olabilir mi acaba?
İnşallah rüyası gerçekten olur![]()
AynenKardeş ben rüyamda gördüm sende gelecek dedin ama denim geldi olsun ikimizde yalan çıkmadık güncelleme geldi sonuçta

Yani yarın da kesin gelir diyemeyiz. Belki yapacakları duyuru tam tarihin duyurusu olur. Mesela hafataya pazartesi.Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
@bulutsuzgece
Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
@bulutsuzgece
Sabah 7 öğlen 12 arasını varsayarsak 17.00-22.00 aralığında.Türkiye saatiyle kaç oluyor?
Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.
@bulutsuzgece
Türkiye saatiyle kaç oluyor?
Bu duyuru güncellemenin ne zaman verileceği ile alakalımı yoksa ilk verilecek cihazlarlamı alakalı
Hesaplarıma göre yarın akşam 7 gibi , o halde yarında güncelleme yok diyebiliriz
o zaman herkese iyi geceler,bu arada nöbetçi olarak kimler kalıyor![]()
Bu da saat onbeş onaltı saatlerine denk gelir benim teori tutar güncelleme yirmi yirmiüç sıraları yayınlanabilir arkadaşlar
Yani yarın da kesin gelir diyemeyiz. Belki yapacakları duyuru tam tarihin duyurusu olur. Mesela hafataya pazartesi.

Gün içinde yaptığı diğer açıklamaları birleştirince bence sonuç o oluyor artık başka söylenecek very very soon'dan daha yuvarlak bşr laf kalmadı çünkübir yanlış anlaşılma olmuş sanki. Gabriel Aul demişki ; genelde duyurular pasifik saatine göre sabahları çıkar. yarın duyuru falan yok yani.

Rakamları toplarsan Bahçeli hesabına göre 11-2 bugünü buluyoruz. Ama rakamları ortadan bşr slash koyarak ayırarak 13/16 tarihleri arasını buluyoruz. Sonuç olarak en geç 16'sı oluyor. Ama en erken ne zaman dersek bugün ya da pazartesi iki seçenekli bir bilmece olmuş bu. Herhalde haftasonu güncelleme yayınlamazlar.Şimdi fark ettim bilgisayar sürümü hakkında yeni yapının ne zaman geleceğini dair bir soruya verilmiş cevap. Aynı gün verilmedikten sonra bu ipucu işimize yaramayacak.