Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: emz, dücane, kimbilir_01 ve 5 diğerleri

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar Gabriel Aul'a twitterdan sorduğum soruya verdiği cevapta pasifik saatine göre yarın sabah duyuru yapacaklarını belirtti.

@bulutsuzgece
Türkiye saatiyle kaç oluyor?

Esendağlı

Esendağlı

Üye

@bulutsuzgece
Bu duyuru güncellemenin ne zaman verileceği ile alakalımı yoksa ilk verilecek cihazlarlamı alakalı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
o zaman herkese iyi geceler,bu arada nöbetçi olarak kimler kalıyor:)

Rainesto

Rainesto

Üye
Yarın gelse de şu psikolojimiz düzelse:D

hakimnokta

hakimnokta

Üye

@bulutsuzgece

Bu da saat onbeş onaltı saatlerine denk gelir benim teori tutar güncelleme yirmi yirmiüç sıraları yayınlanabilir arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
necdetbulut

necdetbulut

Üye
Bu günü wp10 gelir diye hissettim ama verizon O2 ye yaradı onlar Denimleri veremye başladılar :D

Kardeş ben rüyamda gördüm sende gelecek dedin ama denim geldi olsun ikimizde yalan çıkmadık güncelleme geldi sonuçta

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve dakamon
dakamon

dakamon

Üye
Kardeş ben rüyamda gördüm sende gelecek dedin ama denim geldi olsun ikimizde yalan çıkmadık güncelleme geldi sonuçta
Aynen :D

@bulutsuzgece
Yani yarın da kesin gelir diyemeyiz. Belki yapacakları duyuru tam tarihin duyurusu olur. Mesela hafataya pazartesi.

tanyyy

Üye

@bulutsuzgece

bir yanlış anlaşılma olmuş sanki. Gabriel Aul demişki ; genelde duyurular pasifik saatine göre sabahları çıkar. yarın duyuru falan yok yani.

Rainesto

Rainesto

Üye
En fazla 16 gün var sıkmayın canınızı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

@bulutsuzgece

Türkiye saatiyle kaç oluyor?

Bu duyuru güncellemenin ne zaman verileceği ile alakalımı yoksa ilk verilecek cihazlarlamı alakalı

Hesaplarıma göre yarın akşam 7 gibi , o halde yarında güncelleme yok diyebiliriz

o zaman herkese iyi geceler,bu arada nöbetçi olarak kimler kalıyor:)

Bu da saat onbeş onaltı saatlerine denk gelir benim teori tutar güncelleme yirmi yirmiüç sıraları yayınlanabilir arkadaşlar

Yani yarın da kesin gelir diyemeyiz. Belki yapacakları duyuru tam tarihin duyurusu olur. Mesela hafataya pazartesi.

"Sürüm haberlerini genellikle Pasifik saatine göre sabahları görürsünüz" demiş.

Bu da demek oluyor ki güncelleme bizim saatimize göre büyük olasılıkla 18:00-21:30 aralığında verilecek.

Hadi bakalım ihtimalleri düşürdük zaten.
Bugün, yarın ya da en geç pazartesi... :kıskıs:

Bay H

Bay H

Üye
Şimdi fark ettim bilgisayar sürümü hakkında yeni yapının ne zaman geleceğini dair bir soruya verilmiş cevap. Aynı gün verilmedikten sonra bu ipucu işimize yaramayacak.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yanlış anlaşılma olmuş sanki. Gabriel Aul demişki ; genelde duyurular pasifik saatine göre sabahları çıkar. yarın duyuru falan yok yani.
Gün içinde yaptığı diğer açıklamaları birleştirince bence sonuç o oluyor artık başka söylenecek very very soon'dan daha yuvarlak bşr laf kalmadı çünkü:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi fark ettim bilgisayar sürümü hakkında yeni yapının ne zaman geleceğini dair bir soruya verilmiş cevap. Aynı gün verilmedikten sonra bu ipucu işimize yaramayacak.

Rakamları toplarsan Bahçeli hesabına göre 11-2 bugünü buluyoruz. Ama rakamları ortadan bşr slash koyarak ayırarak 13/16 tarihleri arasını buluyoruz. Sonuç olarak en geç 16'sı oluyor. Ama en erken ne zaman dersek bugün ya da pazartesi iki seçenekli bir bilmece olmuş bu. Herhalde haftasonu güncelleme yayınlamazlar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Nextman
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bekleyin bakalım ben vazgeçtim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
neyse canım şunun şurasında pazartesine ne kaldı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı