Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu hafta da gelmezse o microsoftu saygıyla anıcam bütün bir haftasonu :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence şuan o sorunları duzeltiyorlar

dakamon

dakamon

Üye
Resmi olmayan ilk liste;
Lumia 735

Lumia 830

Lumia 920

Lumia 925

Lumia 1020

Lumia 1520

Lumia 930

Lumia Icon

Lumia 635 / Lumia 630

HTC One M8

Ben başka bir telefon üreticisi olsam şu listeye bakarak bile WP ye gelmem. Bu nedir arkadaş. Hep lumia.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve zaakaan

Emre

Üye
Güncellemeyi yüklediğimde,
ilk işim otg denemek olacak.

emz

emz

Üye
Otg kablonn hazırmı peki:)

Abi ilk otg olayı çıktığında gittin aldım kabloyu ben :ehe. O da almıştır. Dolabımda duruyor. Gelsin hemen deneyeceğim o derece. Yalnız bizde mükemmel havası olacak. Hayal etsenize Office dosyalarını falan bilgisayardan alıp tele atmak falan müthiş olur. Win 10 ile daha da müthiş olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abi ilk otg olayı çıktığında gittin aldım kabloyu ben :ehe. O da almıştır. Dolabımda duruyor. Gelsin hemen deneyeceğim o derece. Yalnız bizde mükemmel havası olacak. Hayal etsenize Office dosyalarını falan bilgisayardan alıp tele atmak falan müthiş olur. Win 10 ile daha da müthiş olur :ehe
Otg ve usb olayını N8 kullanırken hiç sorunsuz şekilde yapabiliyorduk yıllar önce,umarım geldiğinde de en az aynı rahatlıkta sorunsuz olarak kullanabiliriz

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
braayn

braayn

Üye
Windows logosunu bildirim ledi , telefon kapalıyken alarmın çalışması ve tel kapalıyken şarj olması bu 3 şey wp 10'la gelir mi ? Sizce :)

Emre

Üye
Bilmeyenler için WP10 ile Gelmesi beklenen, OTG ne işe yarar?

OTG telefonunuza harici harddisk, flash disk, USB bağlayabilmenizi ve içeriğini görebilmenizi sağlar.

braayn

braayn

Üye
Bilmeyenler için WP10 ile Gelmesi beklenen, OTG ne işe yarar?

OTG telefonunuza harici harddisk, flash disk, USB bağlayabilmenizi ve içeriğini görebilmenizi sağlar.
Harici sd kart girişi olmayanlar için birebir alın birtanr micro usb 32Gb tepe tepe kullanın valla çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Windows logosunu bildirim ledi , telefon kapalıyken alarmın çalışması ve tel kapalıyken şarj olması bu 3 şey wp 10'la gelir mi ? Sizce :)

Bu led mevzusu olur ama şöyle olur yanarsa hepsi yanar söner. Öteki turlu olması için donanımın ona göre ayarlanması lazım. Şu an olsa olsa hepsinin yanması olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Bu led mevzusu olur ama şöyle olur yanarsa hepsi yanar söner. Öteki turlu olması için donanımın ona göre ayarlanması lazım. Şu an olsa olsa hepsinin yanması olur.

Bunu Ali Kemal abi'ye zamanında ben de sormuştum, o ledlerin ışıkları birbirinden bağımsız demişti bana, yani istenirse o Windows logosu bildirim ışığı olacak şekilde tek başına ayarlanabilirmiş.

dakamon

dakamon

Üye
Valla bunu donanım seviyesinde yapmışlar ise her turlu getirebilirler. Bi kaç satır koda bakar. Ama bunu düşündüklerini sanmıyorum. Umarım öyledir. Bana hepsi birbirine bağlı gibi geliyor valla. Olmasaydı güncelleme ile şimdiye kadar gelirdi ve çokta şık olurdu.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Valla bunu donanım seviyesinde yapmışlar ise her turlu getirebilirler. Bi kaç satır koda bakar. Ama bunu düşündüklerini sanmıyorum. Umarım öyledir. Bana hepsi birbirine bağlı gibi geliyor valla. Olmasaydı güncelleme ile şimdiye kadar gelirdi ve çokta şık olurdu.

Şarjını hiç sıfırladın mı bilmiyorum ama şarjı bittikten sonra şarja takınca windows logosu bulunan tuş bir süre yanıp sönüyor . Cihaz belli bir şarj yüzdesini yakalayınca tamamen sönüyor ve cihaz açılıyor . Demekki o tuşların hepsi birbirinden bağımsız ve istenirse windows logolu tuş yanıp söndürülebiliyor .

necdetbulut

necdetbulut

Üye
Bunu Ali Kemal abi'ye zamanında ben de sormuştum, o ledlerin ışıkları birbirinden bağımsız demişti bana, yani istenirse o Windows logosu bildirim ışığı olacak şekilde tek başına ayarlanabilirmiş.

Şu anda 925 in şarzı full bittiği zaman windows logosunun ledi şarza taktığın zaman sinyal verdiğine göre ayrı onun için sıkıntı olmaz arkadaşım rahat bi şekilde yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625de led yok

Rainesto

Rainesto

Üye
@joebelfiore: And.. did you notice we updated the Photos app in #Win10 tech preview? First of many #Win10 app updates to come...

Rainesto

Rainesto

Üye
@joebelfiore: And.. did you notice we updated the Photos app in #Win10 tech preview? First of many #Win10 app updates to come...

Hemen Türkçesine bakmadan attım da :D bu pc ile ilgili neyse kalsın

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Beyler ispanya insider sayfasında telefon bölümü aktif olmuş ancak kullanılamıyormuş.

Üst Alt