Resmi olmayan ilk liste;
Lumia 735
Lumia 830
Lumia 920
Lumia 925
Lumia 1020
Lumia 1520
Lumia 930
Lumia Icon
Lumia 635 / Lumia 630
HTC One M8
Otg kablonn hazırmı pekiGüncellemeyi yüklediğimde,
ilk işim otg denemek olacak.

EvetOtg kablonn hazırmı peki![]()

Otg kablonn hazırmı peki![]()
. O da almıştır. Dolabımda duruyor. Gelsin hemen deneyeceğim o derece. Yalnız bizde mükemmel havası olacak. Hayal etsenize Office dosyalarını falan bilgisayardan alıp tele atmak falan müthiş olur. Win 10 ile daha da müthiş olur 
Otg ve usb olayını N8 kullanırken hiç sorunsuz şekilde yapabiliyorduk yıllar önce,umarım geldiğinde de en az aynı rahatlıkta sorunsuz olarak kullanabilirizAbi ilk otg olayı çıktığında gittin aldım kabloyu ben. O da almıştır. Dolabımda duruyor. Gelsin hemen deneyeceğim o derece. Yalnız bizde mükemmel havası olacak. Hayal etsenize Office dosyalarını falan bilgisayardan alıp tele atmak falan müthiş olur. Win 10 ile daha da müthiş olur
![]()
Harici sd kart girişi olmayanlar için birebir alın birtanr micro usb 32Gb tepe tepe kullanın valla çok iyi olurBilmeyenler için WP10 ile Gelmesi beklenen, OTG ne işe yarar?
OTG telefonunuza harici harddisk, flash disk, USB bağlayabilmenizi ve içeriğini görebilmenizi sağlar.
Windows logosunu bildirim ledi , telefon kapalıyken alarmın çalışması ve tel kapalıyken şarj olması bu 3 şey wp 10'la gelir mi ? Sizce![]()
Bunu Ali Kemal abi'ye zamanında ben de sormuştum, o ledlerin ışıkları birbirinden bağımsız demişti bana, yani istenirse o Windows logosu bildirim ışığı olacak şekilde tek başına ayarlanabilirmiş.Bu led mevzusu olur ama şöyle olur yanarsa hepsi yanar söner. Öteki turlu olması için donanımın ona göre ayarlanması lazım. Şu an olsa olsa hepsinin yanması olur.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Valla bunu donanım seviyesinde yapmışlar ise her turlu getirebilirler. Bi kaç satır koda bakar. Ama bunu düşündüklerini sanmıyorum. Umarım öyledir. Bana hepsi birbirine bağlı gibi geliyor valla. Olmasaydı güncelleme ile şimdiye kadar gelirdi ve çokta şık olurdu.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bunu Ali Kemal abi'ye zamanında ben de sormuştum, o ledlerin ışıkları birbirinden bağımsız demişti bana, yani istenirse o Windows logosu bildirim ışığı olacak şekilde tek başına ayarlanabilirmiş.
@joebelfiore: And.. did you notice we updated the Photos app in #Win10 tech preview? First of many #Win10 app updates to come...
bu pc ile ilgili neyse kalsın