Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bluetooth ismi telefon üzerinden değiştiremiyoruz pc üzerinden çok saçma yani neyse ben denimi aldım wp 10 şuan beni çok ilgilendirmiyor fu ll sürüm kullanayım .Wp 10 fu ll gelene kadar bekleyeceğim.

4K nasıl bir tv yada pc de denemek lazım ben dün hemen çektim ama telefonda izlemek le büyük ekran farklı olur herhalde

Bay H

Bay H

Üye
9 Şubatta yayınlanmasının planlandığı belirtiliyor, bakalım bu tarih doğru çıkacak mı.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
9 Şubatta yayınlanmasının planlandığı belirtiliyor, bakalım bu tarih doğru çıkacak mı.

Mümkünse çıkmasın okulların açıldığı gün, sevinsem mi üzülsem mi belli değil gelmesin yav.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Önümüzdeki ki perşembe gelecek bence

braayn

braayn

Üye
4K nasıl bir tv yada pc de denemek lazım ben dün hemen çektim ama telefonda izlemek le büyük ekran farklı olur herhalde
İnan bende 4K tvde daha deneyenedim ama şunu söyleyeyim pcde açtığımda dona dona video oynuyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kesinn 13şubatta gelecek bence 13şubatta gelde çifte doğum günü olsun bari :ehe

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence bize yalnızlığımızı hissettirmemek için 14 Şubatta verecekler :)
(cortana)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
eğer güncelleme dediğiniz tarihlerde gelirse varya :ehe :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
symbianbelle

symbianbelle

Üye
spartan yeni ekran görüntüleri ;)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
kesinn 13şubatta gelecek bence 13şubatta gelde çifte doğum günü olsun bari :ehe
13 şubatta gelmez çünkü cuma gününe denk geliyor. Ayın 13 cumaya denk gelince bir tür şansızlık günü yada bilmem sartan'ın günü falan oluyor onlara göre. Nazar değme gibi bir şey.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
9 Şubat Saat 09:00 PST yani TSİ 19:00'da yayınlanacağı iddiaları var.
8.15.12495.44 sürümünün Microsoft çalışanlarından oluşan test ekibi tarafından kullanıldığı ve büyük bir sorunla karşılaşılmadığı belirtiliyor.
Ayrıca sistem gereksinimleri ve destekleyen telefon modelleri teknik ön izleme sürümünün yayınlanmasından sonra yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: byibo, Sensation, Rainesto ve 1 kişi daha
Rainesto

Rainesto

Üye
8.15.12495.44 sürümünün Microsoft çalışanlarından oluşan test ekibi tarafından kullanıldığı ve büyük bir sorunla karşılaşılmadığı belirtiliyor.
Ayrıca sistem gereksinimleri ve destekleyen telefon modelleri teknik ön izleme sürümünün yayınlanmasından sonra yayınlanacak.
4 Şubat tarihi gibi olmasa bari

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bunu da mı Nokia Power User iddia ediyor yoksa ? :)

dakamon

dakamon

Üye
Biran önce çıksada görsek incelesek :) En azından sizin yourmlarınızı merak ediyoruz.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Himmet abi dayanamıyom. Dayanın şunun şurasında 9' una ne kaldı canım :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
pazartesi olabilir ama genelde Preview sürümleri öğle üzeri dağıtmışlardı bu sefer neden akşam saatlerine bırakıyorlar bekleyip görelim

Üst Alt