Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 10 beta beklerken bu denimcileri diğer konuya alalım. :)
Ben bu wp 10 Tp alacak cihazların listesini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 'u beklerken ben

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
w10 prew kullanan çinli bir arkdaşımız dıorku kurduktan sonra bir dejavu yaşayabilirsin çunkı 8.1 ile çok farkları yok

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
sitesi Windows 10 ile birlikte yenilendi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dual boot yapıp W10 kurdum, çokta fena değil teknik surum olmasına rağmen. Grafik problemleri var sadece. İmleç gözükmüyor arada :/

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Şu telefonundaki ilk kayıt ettiğimiz mail adresini değiştirebilme özelliği getirmeleri lazım. Yani ben tüm yedeklemelerimi herşeyimi yeni bir mail adresine aktarıp onu da telefonun asıl microsoft hesabı yapabilmeliyim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonu bul burada neden çalışmıyor ayıp gerçekten ya
kısa yolları artırdık bak diyip bize sunmaları yerine bak bluetooth ismini artık değiştirebiliyorsunuz bakın artık lensleri ayrı bir program değilde kamera içerisine gömdük bakın otg geldi takın usb belleğinizi takın ve film izleyin bakın her formatı destekliyor artık video playerimiz bakın kapalı şarj oluyor artık telefonumuz bakın glance ekranındaki saatin yazı karakterinden tutunda saatin analog veya farklı tiplerini seçebiliyorsunuz hatta gece modunda telefonu yatay yaptığınızda masa saati olarak yatağınızın baş ucuna koyabilirsiniz.Bakın yeni lenslerden ekstra bunlar var .Bakın artık ses kayıtla birlikte isterseni gelen arama anında kayıta başlayıp OneDrive yedekleyebiliyorsunuz.Bakın artık yedekleme yaparken mağazan kaldırılan bir uygulama varsa %98 yedeklemede hata almıyoruz.Bakın karoları istediğiniz gibi şeffaf veya istediğiniz arka planı koyabilirsiniz.Bakın yen klavyemizi yatay çevirince ekrana tam oturuyor hatta siyah ve beyaz dışında klavye renginide ayarlayabiliyorsunuz.Bakın çoklu ekranda şunu şunu yapabiliyorsunuz.Bakın androidde miracastle ekrana bağlıyken internete çıkamazken bizde miracastle bağlanıp yotububeden video izleyebiliyoruz ( bu şuanda var zaten ).Bakın karoların altına hangi program ise ismini manuel yazabiliyorsunuz.Bakın wifi isminizi telefonda hangi isimle görmek istiyorsanız o şekilde değiştirebiliyorsunuz.Bakın artık sağa çektiğinizde uygulamalar aşağıya doğru sıralanmıyor isterseniz grup halinde isterseniz aynı isim altında ( ki bu gelmiş) isterseniz androiddeki gibi sayfa sayfa olabiliyor.vb vb
Bluetoot'un ismi değişiyor yani az bi farkla telefonun ismiyle beraber :)

braayn

braayn

Üye
Bluetooth ismi telefon üzerinden değiştiremiyoruz pc üzerinden çok saçma yani neyse ben denimi aldım wp 10 şuan beni çok ilgilendirmiyor Full sürüm kullanayım .Wp 10 Full gelene kadar bekleyeceğim.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Telefonu bul burada neden çalışmıyor ayıp gerçekten ya

Bluetoot'un ismi değişiyor yani az bi farkla telefonun ismiyle beraber :)

ilk başta bulmuoyr gibi göründü bendede ama baya iyi buldu yenile diyince denemeni isterim.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Abi gelmedi gitti Windows 10

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Adamlar 14 şubatı bekliyor biz neyi bekliyoruz:D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve SamilGoktas

skynet

Üye