Demek ki Temmuz Sonunda ya da Ağustos Başında verilecek. Genelde deneme sürümü orijinal surum yayınlandıktan sonra 2-3 ay sonra pasifize ediliyor. Mesela Windows 8 örneğinde olduğu gibi. Amiral gemi Mayısta tanıtılır ve Temmuzda piyasaya sürülür, bize de bir kaç hafta sonra w10 verilir ki gündem sıcak kalsın. Kullanıcıları kullanarak yapılan reklam görevini yerine getirebilsin diye.İnsider sitesinde 1 ekim 2015 teknik ön izleme son diyor![]()
Orada tam olarak şunu demek istiyor açıkçası; " Telefonlar için Windows 10 önizlemesinin önümüzdeki hafta geleceğini düşünüyorum ama öğrendiğime göre önceki önizleme sürümleri hep cuma günleri dağıtılmış. Elleri ovuşturuyorum. " deyip Gabriel Aul'a tweet atmış.Tom Waren win10 un önümüzdeki hafta geleceğini tahmin ediyor ama cuma günü için yayınlanması konusunda bir duyum almış sanırım.![]()
Gelsin de bakarız @papakudioflu Ali abiayrıca bunun üzerinde çalışıyorlarsa daha gelmez ay sonunu bulur diye düşünür oldum şimdi !!!
Lumia Software Recovery Tool aracılığıyla bilgisayar üzerinden eski sürüme dönmek mümkün olacaktır...Gabriel Aul, Windows 10 for Phones Preview'da "Rollback Features" yani önceki yazılıma dönme özelliği üzerinde çalıştıklarını söylemiş.
Bu tam olarak ne anlama geliyor belli değil. Mesela telefondan sıfırlama ile mi yoksa bilgisayardan program yardımıyla mı dönülecek açıklamamış. Bu da demek oluyor ki Windows 10 for Phones Preview'da geri dönüş olmayabilir o yüzden yüklemeden önce bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsanız bu konunun netlik kazanmasını bekleyin.
. Öyle değil mi? Tek düşündükleri şu olmaz mıydı? Tamam ağır gelişiyor ama sağlam gelişiyor bu sistem. Üstelik her yıl sıkıntısız güzel bir iki güncelleme de alıyoruz.
Bunu sadece bir soru üzerine söylemişler.Ahanda işte bu kötü haber. Bariz bir sıkıntı keşfettiler demekki. Eğer haklıysam ki inşallah değilimdir, Şubatın ortasını unutmak lazım demek oluyor bu. Hatta belki Mart ortasını bile aşabilir. Bu arada ben kendi telefonuma w10 u kurarken eşimin telefonuna kurmayacağım. Çünkü belkide bu sefer daha sıkıntılı bir erken ön izleme alacağız. Hatta windows 10 un en yavan (taslak) halini alacağız gibi geliyor bana.
Aslında konu ile alakasız ama şöyle bir düşündüm; hiç Geliştirici Ön İzleme kurmadan yoluna devam eden kullanıcılar için düşündüm. Geçen yıl aldığı güncellemelerin aralıklarına baktım. 1 yılda windows phone 8 üzerine sağlam güncellemeler aldılar. Şu an windows 8.1 + gdr1 (Cyan) kullanıyorlar. Telefonları gayet güzel çalışıyor. Bu sene içinde denim ve gdr2 yi sorunsuz hali ile alacaklar, peşinden windows 10 u yıl sonuna doğru da sağlam bir şekilde alacaklar. Onların bakış açısı ile bakınca geçen yıl 8 den 8.1 e geçtiler sağlam güncellemeler ve geliştirmeler aldılar. Ara güncellemeler de güzeldi. Ekstra özellikler eklendi telefonlarına. Bu yılda ara güncellemeler ile eklemeler devam edip sonunda da windows 10 ile çok güzel bir hal alacak telefonları. Bize göre (beta test kullanıcıları) geride kalıyorlar belki ama bizi bilmeseler hiçte geride kaldıklarını düşünmeyecekler ki. Öyle değil mi? Tek düşündükleri şu olmaz mıydı? Tamam ağır gelişiyor ama sağlam gelişiyor bu sistem. Üstelik her yıl sıkıntısız güzel bir iki güncelleme de alıyoruz.
Bizse hep geliştirici ön izleme kullanmaktan sistemin sıkıntılarını direk görüp yaşıyoruz. Gözümüze batıyor.![]()
Görüntülerde iki şey dikkatimi çekti bir tanesi klavye dil seçeneklerinde çıkan güneş simgesi acaba klavyenin şeffaflık ayarınımı yapabiliyoruz.Bir diğeride resimler fake olabilir mi ? ana ekranda ayarlar simgesi biraz uydurmasyon gibi geldi ve ayrıca lumia camera office game simgeleri şefaf olmuyorsa ne anlamı kaldı bari istediğimiz simgeyi şeffaf yapabilsekLumia 1520 den görüntüler...
Makyajlanmış Windows Phone 8.1 gibi duruyor :/ Umarım daha çoğu vardıriTHome sızıntıların kapısını kocaman açtı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ne anlama geliyor ?