Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows 10 gorsellerinde hucresel veri görünmüyor acaba kaldırıldımı merak ediyorum böyle bişey olması durumunda tepkiler çok farklı olmalı bence tamamen kişişel düşüncem Windows beceriksiz olduğunu bi halt yapamayacağını açık şekilde ortaya koyuyor demektir

Yok artık ne yaptın hemen bi küfür etmediğin kaldı iki görüntüyle

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Windows 10 gorsellerinde hucresel veri görünmüyor acaba kaldırıldımı merak ediyorum böyle bişey olması durumunda tepkiler çok farklı olmalı bence tamamen kişişel düşüncem Windows beceriksiz olduğunu bi halt yapamayacağını açık şekilde ortaya koyuyor demektir
Kimse sana Windows kullan demiyor. Windows'u seven insanların arasında bu gibi yorumlar da tartışmaya sebebiyet verir. Ya sessiz kalıp gelişmeleri takip et ya da burası sana göre bir yer değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, suyunsesi ve ogzhnoTr
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Sisteme eklenen birşey niye kaldırılsın üstelik uservoice.com dan mobil data işleminin tamamlandığına dair mail bile gönderdiler

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O kısayolların ayarlandığını unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

:bangin:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve ogzhnoTr
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi insanlar ne kadar komik ya. İki basit gelişme sızar. "Vaaaay süper gelse de kullansak, azımın suyu aktı, muhteşemmm" diye yazarlar, peşinden alıp kullandıkları ilk gün, "bu ne yaa ne kadar basit ne kadar beceriksizler hiç olmamış. Ölmüş, gitmiş gebermiş..." derler. Bu tip insanların beyin ayarlarından şüphe ediyorum. Cıvataları oldukça gevşemiş olmalı diyorum. :) Yani kısaca bir tutarlılık yok.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, GianniInfantino, alasulumurat ve 6 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi insanlar ne kadar komik ya. İki basit gelişme sızar. "Vaaaay süper gelse de kullansak, azımın suyu aktı, muhteşemmm" diye yazarlar, peşinden alıp kullandıkları ilk gün, "bu ne yaa ne kadar basit ne kadar beceriksizler hiç olmamış. Ölmüş, gitmiş gebermiş..." derler. Bu tip insanların beyin ayarlarından şüphe ediyorum. Cıvataları oldukça gevşemiş olmalı diyorum. :) Yani kısaca bir tutarlılık yok.

Aynen öyle, kodlamaların vs çok kolay olduğunu düşünenler böyle genelde çakışmaların olabileceği düşünülmüyor. Konseptlerinde tasarımlardan ibaret olduğunu bilmedikleri gibi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft bu yükleyen 1000 kişiye yemin ettirmiş galiba kimse ana ekranı sızdırmıyor arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, flutewoddy, skynet ve 2 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft çalışanlarının bir odada bir masa önünde ellerini kaldırıp, "Ekmek İncil çarpsın ki, sızıntıya yol açacak hiç bir şey paylaşmayacağım müdür bey. İki gözüm önüme aksın. Yeminle bak". dediklerini düşündüm bi an. :kop:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, Aybin.Kilic, emz ve 7 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
NokiaPowerUser'ın iddiasına göre ön izleme sürümünün 8.15.xxx.xxx şeklinde verilmesinden sonra finale doğru sürümün 10.0.xxx.xxx düzeyine yükseltileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, pirenuri, skynet ve 3 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şu 4 Şubat vakasından sonra inanmıyorum artık Nokia Power User'a

Ama bu doğru olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve SamilGoktas
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bazı resimlerde batarya hucresel veri ikonu değişik gözüküyordu?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
4 şubat bi bakımdan doğru olabilir, dağıtıldı ama herkese değil, sonuç olarak teknik surum verildi belirli kişilere

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
4 şubat bi bakımdan doğru olabilir, dağıtıldı ama herkese değil, sonuç olarak teknik surum verildi belirli kişilere

O açıdan doğru olsada reklam hilesi olur ya onun gibi dört şubat

barannn79

barannn79

Üye
Windows 10 Phone dewelopers kurduğumuzda şuanki market uygulama ve oyunları kurabilirmiyiz? Kuramayacaksak kurmiyim en baştan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Windows 10 Phone dewelopers kurduğumuzda şuanki market uygulama ve oyunları kurabilirmiyiz? Kuramayacaksak kurmiyim en baştan

Genellikle kuruluyor pfd kullandığımda nadir uygulamalar hata veriyor du ama win10 da ne olur bilemem

musti3535

Üye
Benim için titreşim ve zil sesi beraber çalışsın, 3g görüntülü arama gelsin ,Facebook oyunları, ve şarz performansı biraz iyileşsin yeter başka bir beklentim yok Windows 10 dan, cihazım 920 aldığım günden beri bunları bekliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki win10 yükledik diyelim denim gelmiş olacak mı yada denimiz özelliklerini yüklemiş olacakmıyız örn kamera hızlı açılıyor denimde

barannn79

barannn79

Üye
Şuan ki uygulamalarımızı ve oyunlarımızı kuramayacaksak kurmamam gerek w10 u. Net bilen arkadaş bilgilendirirse sevinirim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
O değil de Russell Wilson olmuş Russel Wilson :ehe

Üst Alt