Gerçek değil. İtimat etmeyin.Arkadaşlar konu dışı ama wp10 ile android destekleyecek diye bi kaç sitede gördüm ama burada oyle bi haberi göremedim varsada kusura bakmayın yani gerçekmi bu olay?
Yaz 30 ve 264, 9, 11, 16
abiler hayrına iki sayı daha söyleyiverin de loto oynayacam belki tutar![]()
Bu ay 28 çekiyor 28 olsunGerçek değil. İtimat etmeyin.
Yaz 30 ve 26

Gerçek değil. İtimat etmeyin.
Yaz 30 ve 26
Karolarda ki kaç bildirim olduğunu gösteren sistemde değişecek sanırım. Karoların sağ üst köşesinde siyah yuvarlağın içinde bulunuyor sayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Soldaki 2x4 karo tamam da diğer karolar 8.0 karoları. 8.1 de böyle büyük karolar yok
gelsin kapımız açıkBugün wp 10 beta gelir mi bilmem ama yarın akşam L1520'e bekliyorum...
Eğer başlangıç+temadan ekstra kolonu kapatırsanız 8.0 da ki karolara dönersiniz.
bu hakkaten iyiymiş valla. ms görür belki. bugün hem güncelleme beklentimde var diriliş dizisinin yeni bölümüde. bugün ms ninde yeniden dirilişi olabilir belki. aynı güne denk gelmesi tesadüf olmaya bilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle yapamadılar gitti ...

bu hakkaten iyiymiş valla. ms görür belki. bugün hem güncelleme beklentimde var diriliş dizisinin yeni bölümüde. bugün ms ninde yeniden dirilişi olabilir belki. aynı güne denk gelmesi tesadüf olmaya bilir.![]()
Böyle birşey umut ediyordum ama etkinliği izlediğimde telefonun 8,1'den farklı olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşamadım de değil bakalım önizleme yayınlansa da kurup hataları tartışsak
yalnız bunun için senin ve benim elimizdeki 520 lerden kurtulmamız lazım bence. bizimkilere biraz fazla gelir bu.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle yapamadılar gitti ...
Androiddeki windows launcherlerinden ne farkı kalmış ?
Şuandaki Windows 10'dan daha iyi en önemlisi action center böyle olabilirdi zor bir işlem demekki yapamıyor Microsoft