Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
4, 9, 11, 16
abiler hayrına iki sayı daha söyleyiverin de loto oynayacam belki tutar :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Esendağlı ve Serhan

Secret Light

Secret Light

Üye
Teşekkürler

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
4, 9, 11, 16
abiler hayrına iki sayı daha söyleyiverin de loto oynayacam belki tutar :kıskıs:

Gerçek değil. İtimat etmeyin.

Yaz 30 ve 26

Yazdım abi eğer lotoyu tutturursam seni üvey evlat 620'den kurtarcam :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Karolarda ki kaç bildirim olduğunu gösteren sistemde değişecek sanırım. Karoların sağ üst köşesinde siyah yuvarlağın içinde bulunuyor sayı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Soldaki 2x4 karo tamam da diğer karolar 8.0 karoları. 8.1 de böyle büyük karolar yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güncelleme bu gün gelse bu kadar sessiz olmazdı bence :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
Bugün wp 10 beta gelir mi bilmem ama yarın akşam L1520'e bekliyorum...

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Şöyle yapamadılar gitti ...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aybars1979

Aybars1979

Üye

Şöyle yapamadılar gitti ...
bu hakkaten iyiymiş valla. ms görür belki. bugün hem güncelleme beklentimde var diriliş dizisinin yeni bölümüde. bugün ms ninde yeniden dirilişi olabilir belki. aynı güne denk gelmesi tesadüf olmaya bilir.:blush:

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
bu hakkaten iyiymiş valla. ms görür belki. bugün hem güncelleme beklentimde var diriliş dizisinin yeni bölümüde. bugün ms ninde yeniden dirilişi olabilir belki. aynı güne denk gelmesi tesadüf olmaya bilir.:blush:

Böyle birşey umut ediyordum ama etkinliği izlediğimde telefonun 8,1'den farklı olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşamadım de değil bakalım önizleme yayınlansa da kurup hataları tartışsak

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Böyle birşey umut ediyordum ama etkinliği izlediğimde telefonun 8,1'den farklı olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşamadım de değil bakalım önizleme yayınlansa da kurup hataları tartışsak

yalnız bunun için senin ve benim elimizdeki 520 lerden kurtulmamız lazım bence. bizimkilere biraz fazla gelir bu.

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
yalnız bunun için senin ve benim elimizdeki 520 lerden kurtulmamız lazım bence. bizimkilere biraz fazla gelir bu.

2 Adet 520 ve kullanmakta olduğum 820 mevcut 3 Lumia Cihazı Windows 10 Yayınlansa kurcalasak diye bekliyorum :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft evrensel uygulamalarını yeni mağazada yayınlamaya devam ediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şuandaki Windows 10'dan daha iyi en önemlisi action center böyle olabilirdi zor bir işlem demekki yapamıyor Microsoft

Siz orda yapılan fotoşopu goruyorsunuz Microsoftta kodlamayı aynı şey değil demekki olmuyor, yapmıyorlar, her telefona aynı şeyi vermeye çalışıyorlar sonuçta

Üst Alt