Geldiği gün doğru arkadaşa gideceğim. Onda 2 tane 1320 var. Çok ilginç bir deneyim olacak benim için. 620 ve 1320 ile wp 10 beta testi ve farklarını göreceğim. Ona göre 1520 için çalışmalarımı hızlandıracağım. ( mesaiye dayanırım artık. )Hadi yedekleri alıp format atmaya başlayalım![]()

Şu çoklu ekran olayı gelirse zaten 1520 almak için bir sebep çıkmış olur, o ekranda çok güzel kullanılır. Bir de mesela klavye taşıma olayında klavye tuşları 620 de küçük kalabilirGeldiği gün doğru arkadaşa gideceğim. Onda 2 tane 1320 var. Çok ilginç bir deneyim olacak benim için. 620 ve 1320 ile wp 10 beta testi ve farklarını göreceğim. Ona göre 1520 için çalışmalarımı hızlandıracağım. ( mesaiye dayanırım artık. )
Ciddi anlamda 620-1320 wp10 farkı varsa o zaman tutmayın beni![]()
zaten denimde donanım yetmiyor diye güncelleme kırpmaya başladılar yakında Apple gibi olmasından korkuyorumWp 10 ile zaten belli kırpmalar olacak. Birde o zamana kadar 2 amiral model ve 10 taneye de yakın orta ve giriş seviyelerinde cihazlar çıkartırlarsa bizim elimizdeki cihazlar tamamen eskimiş olur. Wp 10 eski modellere güncellemelerde bayağı uzun süreye yayılır.Şu çoklu ekran olayı gelirse zaten 1520 almak için bir sebep çıkmış olur, o ekranda çok güzel kullanılır. Bir de mesela klavye taşıma olayında klavye tuşları 620 de küçük kalabilirzaten denimde donanım yetmiyor diye güncelleme kırpmaya başladılar yakında Apple gibi olmasından korkuyorum
MS nin yayınladığı bir şey olduğundan garanti sıkıntısı olmaz ama bence söylenti o seninde dediğin gibiİllegal bir durum yok bildiğim kadarıyla garanti gidiyor deniyordu ama kimse garantiyle ilgili sorun yaşamamış şimdiye kadar. Unlock edilirse garanti sıkıntılı.
1520 cihazım satılıktır veya 930 ile takas edebilirimçok ekranda geliyor .
Çoklu ekran demek istedim.![]()
750 tl verebilirim1520 cihazım satılıktır veya 930 ile takas edebilirimçok ekranda geliyor .

1520 cihazım satılıktır veya 930 ile takas edebilirimçok ekranda geliyor .
yok şaka yaptım satmıyorumAçıklama yaparsanız bi sorunu var mı rengi fiyatı falan ilgileniyorum

yok şaka yaptım satmıyorum![]()
win 10 la beraber 1520 zamanı diyorum 1520 ye baktıkça 920 yi camdan atasım geliyor o kadarEtiketlerim seni, yakalarsam senden önceArkadaşlar bir e-mail ağı kursakta bir güncelleme yayınlandığında herkese tek bir kaynaktan haber verilse nasıl olur ?Ben işteyken gelirde haberim olmaz diye çok korkuyorum
![]()

Yarın güncelleme beklemeyin. Söylentiden ibaret.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Etiketlerim seni, yakalarsam senden önce![]()