Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hadi yedekleri alıp format atmaya başlayalım :)

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi yedekleri alıp format atmaya başlayalım :)
Geldiği gün doğru arkadaşa gideceğim. Onda 2 tane 1320 var. Çok ilginç bir deneyim olacak benim için. 620 ve 1320 ile wp 10 beta testi ve farklarını göreceğim. Ona göre 1520 için çalışmalarımı hızlandıracağım. ( mesaiye dayanırım artık. )

Ciddi anlamda 620-1320 wp10 farkı varsa o zaman tutmayın beni:)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Geldiği gün doğru arkadaşa gideceğim. Onda 2 tane 1320 var. Çok ilginç bir deneyim olacak benim için. 620 ve 1320 ile wp 10 beta testi ve farklarını göreceğim. Ona göre 1520 için çalışmalarımı hızlandıracağım. ( mesaiye dayanırım artık. )

Ciddi anlamda 620-1320 wp10 farkı varsa o zaman tutmayın beni:)
Şu çoklu ekran olayı gelirse zaten 1520 almak için bir sebep çıkmış olur, o ekranda çok güzel kullanılır. Bir de mesela klavye taşıma olayında klavye tuşları 620 de küçük kalabilir:) zaten denimde donanım yetmiyor diye güncelleme kırpmaya başladılar yakında Apple gibi olmasından korkuyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu çoklu ekran olayı gelirse zaten 1520 almak için bir sebep çıkmış olur, o ekranda çok güzel kullanılır. Bir de mesela klavye taşıma olayında klavye tuşları 620 de küçük kalabilir:) zaten denimde donanım yetmiyor diye güncelleme kırpmaya başladılar yakında Apple gibi olmasından korkuyorum
Wp 10 ile zaten belli kırpmalar olacak. Birde o zamana kadar 2 amiral model ve 10 taneye de yakın orta ve giriş seviyelerinde cihazlar çıkartırlarsa bizim elimizdeki cihazlar tamamen eskimiş olur. Wp 10 eski modellere güncellemelerde bayağı uzun süreye yayılır.
Cyan ve denim güncellemesi ile bunu yaşadık. Aralıkta denim güncellemesi başladı ve Şubat'tayız halen güncelleme almayan cihazlar var ortada....

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İllegal bir durum yok bildiğim kadarıyla garanti gidiyor deniyordu ama kimse garantiyle ilgili sorun yaşamamış şimdiye kadar. Unlock edilirse garanti sıkıntılı.
MS nin yayınladığı bir şey olduğundan garanti sıkıntısı olmaz ama bence söylenti o seninde dediğin gibi

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
1520 cihazım satılıktır veya 930 ile takas edebilirim :) çok ekranda geliyor .
Çoklu ekran demek istedim. :)

yeminli06

yeminli06

Üye
1520 cihazım satılıktır veya 930 ile takas edebilirim :) çok ekranda geliyor .
Çoklu ekran demek istedim. :)

Açıklama yaparsanız bi sorunu var mı rengi fiyatı falan ilgileniyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bende de 1520 varda daha Denim gelmedi ya :S

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yok şaka yaptım satmıyorum :)

1520 satılır mı şaşırdın mı diyecektim ki şaka demişsin :) win 10 la beraber 1520 zamanı diyorum 1520 ye baktıkça 920 yi camdan atasım geliyor o kadar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yarın güncelleme beklemeyin. Söylentiden ibaret.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bir e-mail ağı kursakta bir güncelleme yayınlandığında herkese tek bir kaynaktan haber verilse nasıl olur ? :D Ben işteyken gelirde haberim olmaz diye çok korkuyorum :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Cevap verdiği kişinin yazdıkları komikmiş en azından ona gülmüş oldum :)

Hey, Gabe... I've not gone out of my house (spent the time checking for W10 f/phones update); I'm gonna lose my job and girlfriend!

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir e-mail ağı kursakta bir güncelleme yayınlandığında herkese tek bir kaynaktan haber verilse nasıl olur ? :D Ben işteyken gelirde haberim olmaz diye çok korkuyorum :D
Etiketlerim seni, yakalarsam senden önce :)

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yarın güncelleme beklemeyin. Söylentiden ibaret.

Ben zaten 4 şubatta gelse çok şaşırırdım . 8.1'den önce bir çok hazırlık yapılmış ve preview ancak hazırlıklar tamamlandığında yayınlanmıştı . Biz de bu hazırlıkları sistem uygulamalarının güncellenmesinden , sdk'dan ve çeşitli sızıntılardan takip etmiştik . W10 gibi 8.1'den hacimce ve getireceği köklü değişiklikler itibari ile oldukça büyük ve geniş çaplı bir güncellemenin henüz hazırlanma aşamasında olduğu kanaatindeyim . Zaten konferansta da bir bütün olarak değil ayrı ayrı gösterildi yenilikler . Bu da henüz hazır olmadığının göstergesi . Tabi konferansın mobil ağırlıklı olmamasının da etkisi yadsınamaz bir gerçek .

Etiketlerim seni, yakalarsam senden önce :)

Çok makbule geçer :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç kasmaya gerek yok. Hele bir gelsin o bile yeter. İlk çıktığında millet serverleri çökertmez ise sorunsuz yükleriz nasılsa :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Ben yarına bekliyordum :(

Üst Alt