Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Millet güncellemeye çullanmasın diye kesin tarih verilmiyor. Sunucular gider MS madara olur diye yoksa ona sunucu mu dayanır. :)
Not: çullanma = abanma, yüklenme :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Emre

Üye
4 Şubat Nokiapoweruser Sağlam Kaynaktır.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Millet güncellemeye çullanmasın diye kesin tarih verilmiyor. Sunucular gider MS madara olur diye yoksa ona sunucu mu dayanır. :)
Not: çullanma = abanma, yüklenme :)
Adanalısın galiba bizim oralarda kullanılır çullanmak :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu arada 4 Şubat haberleri her yere yayılmış durumda. Umarım gerçektir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
4 şubatı gaby ye joe ya ms ye vs tom gibi bi tarfı kalkmış kişilere sordum biride cvp vermedi, sanırım profil resmindeki isREAL terrorist yazısından ve arapça besmeleden olsa gerek

4MaGuS

4MaGuS

Üye
herkez güncelleme beklerken farklı bir şey sorayım ben, etkinlik tanıtımı sırasında müzik eşitleme yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam şuan böyle bir şey yokta ilerleyen günlerde bunları da göreceğiz o zaman

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Çullanmak lafı Adana'da çok kullanılıyor olabilir ama yöresel diyemeyiz.
Genel olarak çoğu yerde kullanılan bir tabir...

Hatta Passaparola oyununun soru tabanında da vardı :tebessüm:
"Alta almak için birinin üzerine abanmak, üstüne çöküp yüklenmek, ağırlığını vermek."

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım arkadaşlar.
4 Şubat'ta güncelleme verilirse, güncellemeye çullanırsınız artık...

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve ogzhnoTr
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya şimdi 16 şubat diyordunuz, bünyemizi ona göre hazırlamıştık. Şimdi 4 şubat diyorsunuz, bünyemizi ona göre hazırlayacağız. Ama sorun şu ki; 4 şubatta gelmezse aşırı bi hayal kırıklığına uğrarız bünye münye kalmaz :ehe
4 şubatta gelirse, Microsoft'un dediği video 5 şubatta gelir o zaman?

zbahadir

Üye
Rahat batması bu olsa gerek.
Şu anda telefonlarımız biraz rahatladı varsın biraz geç gelsin o zaman kadar bizde biraz dinleniriz ama değil mi. :)
Yeni sürüm bir sürü sorunla gelebilir. En önemlisi format gerektirirse verilerimiz zarar görecek

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben istanbulluyum ama bende kullanıyorum bu lafı.
Geçmişini araştır illa bir adanalı katılıyor olabilir :P inşallah 4unde gelir güncelleme diyorum başka da aklıma bişey gelmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: man20
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hele Bi gelsin, gerekirse hemen bodoslama, olması Allah ne verdiyse, dalar oda kesmezse arkadaşlara da Haber verip hep birlikte çullanırız.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Son 2 güne girdik.
İnşallah söylentiler doğru çıkar da bir an önce testlere başlarız.
Eğer masaüstü Windows10 gibi olursa önizlemeye de her ay bir güncelleme alırız :eller:

• Beğen
Tepkiler: emz, yunus-emre-6606 ve kimbilir_01
byibo

byibo

Üye
Son 2 güne girdik.
İnşallah söylentiler doğru çıkar da bir an önce testlere başlarız.
Eğer masaüstü Windows10 gibi olursa önizlemeye de her ay bir güncelleme alırız :eller:
abi inşallah dediğin gibi olur ama bence 4 şubatta önizleme video'su yayınlanır 16 şubat gibi de önizleme sürümünü kullanmaya başlarız

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
abi inşallah dediğin gibi olur ama bence 4 şubatta önizleme video'su yayınlanır 16 şubat gibi de önizleme sürümünü kullanmaya başlarız
video ile güncellemenin arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum taş çatlasın 3-4 gün olur o da bizim Türkiye'ye güncellemenin geç gelmesi yüzünden ama tabi denim olayına dönerse senin dediğinde olabilir ms bu belli olmaz :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
video ile güncellemenin arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum taş çatlasın 3-4 gün olur o da bizim Türkiye'ye güncellemenin geç gelmesi yüzünden ama tabi denim olayına dönerse senin dediğinde olabilir ms bu belli olmaz :D

Preview aynı anda dağıtılıyor ?

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Gelsin artık şu deneme sürümü tadını çıkaralım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt