Adanalısın galiba bizim oralarda kullanılır çullanmakMillet güncellemeye çullanmasın diye kesin tarih verilmiyor. Sunucular gider MS madara olur diye yoksa ona sunucu mu dayanır.
Not: çullanma = abanma, yüklenme![]()

Adanalısın galiba bizim oralarda kullanılır çullanmak![]()

Adanalısın galiba bizim oralarda kullanılır çullanmak![]()
ben istanbulluyum ama bende kullanıyorum bu lafı.Adanalısın galiba bizim oralarda kullanılır çullanmak![]()

Geçmişini araştır illa bir adanalı katılıyor olabilir :P inşallah 4unde gelir güncelleme diyorum başka da aklıma bişey gelmiyorben istanbulluyum ama bende kullanıyorum bu lafı.

abi inşallah dediğin gibi olur ama bence 4 şubatta önizleme video'su yayınlanır 16 şubat gibi de önizleme sürümünü kullanmaya başlarızSon 2 güne girdik.
İnşallah söylentiler doğru çıkar da bir an önce testlere başlarız.
Eğer masaüstü Windows10 gibi olursa önizlemeye de her ay bir güncelleme alırız![]()
video ile güncellemenin arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum taş çatlasın 3-4 gün olur o da bizim Türkiye'ye güncellemenin geç gelmesi yüzünden ama tabi denim olayına dönerse senin dediğinde olabilir ms bu belli olmazabi inşallah dediğin gibi olur ama bence 4 şubatta önizleme video'su yayınlanır 16 şubat gibi de önizleme sürümünü kullanmaya başlarız

video ile güncellemenin arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum taş çatlasın 3-4 gün olur o da bizim Türkiye'ye güncellemenin geç gelmesi yüzünden ama tabi denim olayına dönerse senin dediğinde olabilir ms bu belli olmaz![]()
Doğru diyorsun kafamı kaldı ki bendePreview aynı anda dağıtılıyor ?
o zaman ilk cümlemi yazıyorum tekrardan videodan sonra en geç 3-4 gün sonra yayınlar çok fark olmaz 
