hakimnokta
Üye
Windows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisiniz
Dostum çok zor değil bir iki denemede halledersiniz zaten şu sıralar güncelleme neyin yok günü geldiğinde benden iyi öğrenirsin
Windows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisiniz
zaten öncekini kullanıyorum da bu yenide aktif yapma işlemini sordum oda şuan açık değil galibaDostum çok zor değil bir iki denemede halledersiniz zaten şu sıralar güncelleme neyin yok günü geldiğinde benden iyi öğrenirsin
zaten öncekini kullanıyorum da bu yenide aktif yapma işlemini sordum oda şuan açık değil galiba
Teşekkür ederim sağolDostum get prewiew build yazısını tıkla sonra Microsoft account de giriş yap sonra guncellemeyi bekle
eyvallahTeşekkür ederim sağol
İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 327 - MaxiCepArkadaşlar selamlar hepinize bi sorum olacaktı yardım ederseniz sevinirim.facebook güncellendi ya yeni haberleri ana sayfa da göremiyorum illa akışlardan en yeni yi seçiyorum öyle yeni haberler görünüyor.
Abi içindeki ses mesala ayın kaçı diyor?İcimden bir ses 16'sından önce preview yayınlanacak diyor ama hayırlısı bakalım.

Windows 10 / Şubat10Abi içindeki ses mesala ayın kaçı diyor?![]()

Bir arkadaşın yazdığı gibi:Windows 10 / Şubat10![]()
Ohh bee Allahtan 30 şubat diyen yok henüzWindows 10 / Şubat10![]()

yapma beee 21 Mart çok uzak bir tarihbence Mart yada Nisan a sarkacak. hatta 21 Mart diyorum

Windows 10 / Şubat10![]()
O görüntüye bakılırsa pil göstergesi adam olmamış altta %90 yazıyor ustteki fu llHa bu tanıtımdaki ekran görüntüsü kafa karıştırıyor![]()
2.16 tarihi daha çok ilginç geliyor bana.
ve şimdi ki tüm ayarlar yazısı da kısayol olarak yukarı çıkmış?!!!O görüntüye bakılırsa pil göstergesi adam olmamış altta %90 yazıyor ustteki fu llve şimdi ki tüm ayarlar yazısı da kısayol olarak yukarı çıkmış?!!!