Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Daha denimi vermediler tüm modellere , denimi vermeden windows 10'u vermeleri saçma olmaz mı ? .Yani sırayla :)
Önizleme sürümü olduğu için verebilirler sıkıntı değil ;)

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıktığı zamandan beri kullanıyorum, pek verimli çalışmıyor daha. Hızlı şekilde kaydırmalarda sapıtabiliyor. Fakat Outlook.com uygulamasından daha hızlı çalışıyor.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Yine bir sessizlik hakim :) Preview ile canlanacak tekrar. 7 gün :)

skynet

Üye
28 şubat / Saat 21:00 :ehe

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Phone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bari sızıntı olsa sıkmaya başladı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç kasmıyorum geldi geldi, gelmezse wp8.1+ gdr1 ile devam ederiz.
Hem wp10'dan önce Gdr2 var daha. Şubatta wp10 beklerken Gdr2 gelirse hiç şaşırmam. Malum MC sürprizler yapmaya bayılır.

(Bugünkü Windows insider ve Ekstralar+Bilgi uygulamalarına güncelleme gelmesi bir şeyler olacağının habercisi olabilir mi?)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hiç kasmıyorum geldi geldi, gelmezse wp8.1+ gdr1 ile devam ederiz.
Hem wp10'dan önce Gdr2 var daha. Şubatta wp10 beklerken Gdr2 gelirse hiç şaşırmam. Malum MC sürprizler yapmaya bayılır.

(Bugünkü Windows insider ve Ekstralar+Bilgi uygulamalarına güncelleme gelmesi bir şeyler olacağının habercisi olabilir mi?)
Bence olabilir değil oldu bile :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Phone insider programının güncellenerek bütün kullanıcılara açılacağını biliyorduk , ekstralar+ bilgi zaten her önemli güncellemeden önce güncellenmiyor :) ama beni asıl heyecanlandıran Phone insider oldu
Yani güncelleme yakın bence

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Bence bugün gelme ihtimali var.
**h da çıkabilir güvenemiyorumda :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, hakimnokta ve ogzhnoTr
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Phone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar
Windows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisiniz

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İcimden bir ses 16'sından önce preview yayınlanacak diyor ama hayırlısı bakalım.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı, pirenuri, emz ve 2 diğerleri

Üst Alt