Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Windows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisiniz

Dostum çok zor değil bir iki denemede halledersiniz zaten şu sıralar güncelleme neyin yok günü geldiğinde benden iyi öğrenirsin

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Dostum çok zor değil bir iki denemede halledersiniz zaten şu sıralar güncelleme neyin yok günü geldiğinde benden iyi öğrenirsin
zaten öncekini kullanıyorum da bu yenide aktif yapma işlemini sordum oda şuan açık değil galiba

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şşşşşş :D

hakimnokta

hakimnokta

Üye
zaten öncekini kullanıyorum da bu yenide aktif yapma işlemini sordum oda şuan açık değil galiba

Dostum get prewiew build yazısını tıkla sonra Microsoft account de giriş yap sonra guncellemeyi bekle

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar selamlar hepinize bi sorum olacaktı yardım ederseniz sevinirim.facebook güncellendi ya yeni haberleri ana sayfa da göremiyorum illa akışlardan en yeni yi seçiyorum öyle yeni haberler görünüyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Buradan yardım edemez misiniz

burakcan42

Üye
bence Mart yada Nisan a sarkacak. hatta 21 Mart diyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bence Mart yada Nisan a sarkacak. hatta 21 Mart diyorum
yapma beee 21 Mart çok uzak bir tarih :birak:
Hala sızıntı yok. Şubata da girdik sayılır. Sanırım ya sızıntısız direkt yollayacak güncellemeyi-ki daha erken olur- ya da sızıntılar bir süre daha gelmeyecek ve bu iş uzadıkça uzayacak...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
MS güncellemeyi vermeden önce bir video hazırlayacaktı sanırım bu hafta o video yayınlanır bence

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Bence 10 una kadar video hazırlanır 16sında güncelleme

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ha bu tanıtımdaki ekran görüntüsü kafa karıştırıyor:)
2.16 tarihi daha çok ilginç geliyor bana.
O görüntüye bakılırsa pil göstergesi adam olmamış altta %90 yazıyor ustteki fu ll :) ve şimdi ki tüm ayarlar yazısı da kısayol olarak yukarı çıkmış?!!!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O görüntüye bakılırsa pil göstergesi adam olmamış altta %90 yazıyor ustteki fu ll :) ve şimdi ki tüm ayarlar yazısı da kısayol olarak yukarı çıkmış?!!!

Adam olmak zorunda değil adamlar adını beta koymuş isterlerse mesaj geldiğinde telefon kendine reset atmaya başlar yani, ha olmaması gerek orası ayrı konu

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt