Onlar sistemi bana versinler uzun metrajlı film çekmezsem iki olsunAdamlar bir videoyu bile hazırlamak 1-2 Hafta surebilir diyor.Hay Allah sanki uzun metrajlı film çekiyorlar.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Folks asking-- we are working on a video showingLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızphone features, but it's another 1-2 weeks out.
Microsoft, Windows 10 telefon özelliklerini gösteren video üzerinde çalışıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1-2 hafta sonra yada 1-2 haftalık bir süreç te alabilir mi deiş ne demiş orasını tam anlamadım.
20 dk lık bir video ise en ince ayrıntısına kadar win10 telefonlar için tanıtılacak demektir bekleyelim bakalım.
Adamlar bir videoyu bile hazırlamak 1-2 Hafta surebilir diyor.Hay Allah sanki uzun metrajlı film çekiyorlar.
Onlar sistemi bana versinler uzun metrajlı film çekmezsem iki olsun
![]()
1-2 hafta alacaksa şubatın 2 yada 3.cü haftası gelir demektir

End of the discussion... Dağılın...![]()
Bir hafta 7 gün, iki hafta 14 gün. Topla ikisini etti mi sana 21 gün? Bugün ayın kaçı? 27'si ekle 21 günü, ahan da Şubatın 16'sı. Güncelleme 16 şubatta verilecekVideonun hazırlanmasının 1-2 hafta sürecek olmasından değil o mesele...
Dolaylı olarak Preview'in verileceği dönemi söylemiş adam
Preview'i verdikleri gün videoyu da youtube'a atacaklar...

Bu yoruma şapka çıkarıyorumBir hafta 7 gün, iki hafta 14 gün. Topla ikisini etti mi sana 21 gün? Bugün ayın kaçı? 27'si ekle 21 günü, ahan da Şubatın 16'sı. Güncelleme 16 şubatta verilecek![]()
Bir hafta 7 gün, iki hafta 14 gün. Topla ikisini etti mi sana 21 gün? Bugün ayın kaçı? 27'si ekle 21 günü, ahan da Şubatın 16'sı. Güncelleme 16 şubatta verilecek![]()
Pisagor Teorisinin lazcada Papakudi'den türemiş bir kelime olduğunu söylemiş miydim, şimdi açılımını anlatmayayımEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi bu ne hesap böyleEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benim hesabıma göre 10 şubatBir hafta 7 gün, iki hafta 14 gün. Topla ikisini etti mi sana 21 gün? Bugün ayın kaçı? 27'si ekle 21 günü, ahan da Şubatın 16'sı. Güncelleme 16 şubatta verilecek![]()

özgür abi windows 10'un geliştirici sürümünü sen yükledinmi bilgisayara abi acabaVideonun hazırlanmasının 1-2 hafta sürecek olmasından değil o mesele...
Dolaylı olarak Preview'in verileceği dönemi söylemiş adam
Preview'i verdikleri gün videoyu da youtube'a atacaklar...

o IMac kullanıyorözgür abi windows 10'un geliştirici sürümünü sen yükledinmi bilgisayara abi acaba![]()

özgür abi windows 10'un geliştirici sürümünü sen yükledinmi bilgisayara abi acaba![]()

işte benim istediğim şey bu, büyük boyut kutucuktan ziyade kutucuklar arasındaki boşluğun azalması, büyük kare kutucuk da güzel. telefon ekranı da bu şekilde olmalı.Şu büyük boyut karolar umarım mobil ilk yapıda gelir
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hafıza kartını bilgisayara takın, içindekileri yedekleyin, format atın ve biçimi exFAT yapın. yedekleri geri yükleyin, telefona takın. düzelirse şanslısınızYeri değil ama cevabına ihtiyacım var
Bu müzik listemde müzikler çift hatta üç tane görünüyor.ve müzikleri karttan ve telefondan sildiğim halde yine ortaya çıkıyor.neden böyle yapıyor kullandığım indirme uygulamasından da olabilir mi
music+ kullanıyorum

Music klasörünün içinde albums artists gibi gizli dosyalar var onları boşaltın her müzik atacağınızdaYeri değil ama cevabına ihtiyacım var
Bu müzik listemde müzikler çift hatta üç tane görünüyor.ve müzikleri karttan ve telefondan sildiğim halde yine ortaya çıkıyor.neden böyle yapıyor kullandığım indirme uygulamasından da olabilir mi
music+ kullanıyorum