Dexter Morgan
Üye
Başlat menüsü sizde açılıyor muBende yükledim yeni, internet explorer hızlanmış ancak bazı yerlerde İ7 işlemciyi %99 kullanıyor. Gta 4 vs oyunlar oynarken %30 u geçmiyor![]()

Başlat menüsü sizde açılıyor muBende yükledim yeni, internet explorer hızlanmış ancak bazı yerlerde İ7 işlemciyi %99 kullanıyor. Gta 4 vs oyunlar oynarken %30 u geçmiyor![]()

Evet açılıyor. Bi kere tıkladığımda donmuş gibi olmuştu açılmıyordu ama sonra düzeldiBaşlat menüsü sizde açılıyor mu![]()
Son çeyrekte gelir. (Eylül-Ekim gelir gibime geliyor)Tam sürüm ne zaman gelecek acaba?
Torrente düşmeside 2 ayı bulur herhalde. Kısaca Aralıkda yüklerim artıkSon çeyrekte gelir. (Eylül-Ekim gelir gibime geliyor)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.telefonda yedekleme yapıyoruz ya ben o yedeği yapmasam yedekleri silsem telefona format atsam programlar mesajlar internet geçmişi değil de sadece rehberde ki kişilerim geri gelsin diğerleri silinsin bu nasıl olacak yani sıfırdan kuracam telefonu ama rehberimi gorebileceğim o duracak sadece.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.telefonda yedekleme yapıyoruz ya ben o yedeği yapmasam yedekleri silsem telefona format atsam programlar mesajlar internet geçmişi değil de sadece rehberde ki kişilerim geri gelsin diğerleri silinsin bu nasıl olacak yani sıfırdan kuracam telefonu ama rehberimi gorebileceğim o duracak sadece.
Sıfırlayın ve yedek yükleme adımını atlayın, kişiler Microsoft hesabınıza tanımlı olduğu için hepsi geri gelir.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.telefonda yedekleme yapıyoruz ya ben o yedeği yapmasam yedekleri silsem telefona format atsam programlar mesajlar internet geçmişi değil de sadece rehberde ki kişilerim geri gelsin diğerleri silinsin bu nasıl olacak yani sıfırdan kuracam telefonu ama rehberimi gorebileceğim o duracak sadece.
Windows 10 Ücretsiz olacak zaten.Torrente düşmeside 2 ayı bulur herhalde. Kısaca Aralıkda yüklerim artık![]()

Spartan daha sonra gelecek. Henüz hazır değil.yeni tarayıcının adı neydi ben mağazada bulamadım
Teşekkürler bende yanlış isimle mi arıyorum diye merak ediyordumSpartan daha sonra gelecek. Henüz hazır değil.
Download ederken key veriyor. O keyi kaybetmeyin yeter.ben bu Windows 10 u indirdim de etkinleştirme anahtarı istemez dimi masaüstüne kurarken