Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Tam sürüm ne zaman gelecek acaba?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.telefonda yedekleme yapıyoruz ya ben o yedeği yapmasam yedekleri silsem telefona format atsam programlar mesajlar internet geçmişi değil de sadece rehberde ki kişilerim geri gelsin diğerleri silinsin bu nasıl olacak yani sıfırdan kuracam telefonu ama rehberimi gorebileceğim o duracak sadece.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.telefonda yedekleme yapıyoruz ya ben o yedeği yapmasam yedekleri silsem telefona format atsam programlar mesajlar internet geçmişi değil de sadece rehberde ki kişilerim geri gelsin diğerleri silinsin bu nasıl olacak yani sıfırdan kuracam telefonu ama rehberimi gorebileceğim o duracak sadece.

Outlook hesabına kaydediyor bütün kişilerini sonra rahatlıkla bulabilirsin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Yedekleme zaten rehberini içermiyor, sen rehberden kişileri silmediğin sürece Microsoft hesabında hep var olacaklar. Yani yedeklemesiz bir formatta aynı hesabı girdiğin sürece rehberin geri gelecektir her zaman

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sıfırlayın ve yedek yükleme adımını atlayın, kişiler Microsoft hesabınıza tanımlı olduğu için hepsi geri gelir.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Kişiler hub'ına girdiğinde ayarlar-kişileri ekle yolunu izlersen microsoft hesabına ulaşırsın . Üzerine basılı tutup senkronize et dersen rehberin hesabına senkronize edilir . Telefonuna format attıktan sonra senkronize ettiğin hesabına yeniden bağlandığın anda kişilerin geri gelir .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Açıklığa kavuşması açısından soruyorum . Şimdi elimde lisanslı windows 7 veya 8.1 cd si var diyelim . Windows 10 a ilk yıl boyunca istediğim an ücretsiz yükseltebiliyorum . Diyelim ki bir kez yükselttim ve daha sonra bir sebepten dolayı elimdeki lisanslı windows 7 veya windows 8.1 cd ile formatlamak zorunda kaldım . 1 yıl boyunca da Windows 10 a yükseltmedim . 1 yıl sonra Windows 10 bana da ücretli mi olur :)

edta28

Üye
Cd den yüklemeye çalışıyorum mavi ekran var başkada hiç,birşey yok ne yazı nede başka bişey

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.iyi geceler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yeni tarayıcının adı neydi ben mağazada bulamadım

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben bu Windows 10 u indirdim de etkinleştirme anahtarı istemez dimi masaüstüne kurarken

ON9

ON9

Üye
Vista varken laptop alıp da 7-8-8.1'i çakma kullananlara da yazık kardeşim. Nereye kuracaz biz :P

Üst Alt