zbahadir
Üye
Yüklenebiliyor. Lisansınız gitmiyor ayrıca
Daha önce yoktu demek ki açmışlar bilmiyordum bunu. Ben hep ayrı disk kullandığım için görmedim de.

Yüklenebiliyor. Lisansınız gitmiyor ayrıca

Yalnız adamlar Sistem uygulamalarının çoğunu elden geçirmişler güzel olmuş
Bu arada biraz alakasız ama Win 10 prenin asgari sistem ihtiyaçları nedir ?
Benim başlat cubugu açılmıyorEvet ve final
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aslına bakarsanız bu epey bir can sıkıcı durumu düzeltiyorKarşınızda hassas işaretleme çubuğu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence çok sevindirici bir geliştirme olmuş.Klavye tekrar elden geçmiş. İfadeler için ayrılan bölüm de kaldırılmış. İstediğim kopyalama panosu da umarım gelir. Kopyaladıklarımı yapıştıramıyordum çoğu zaman unutuyordu hemen. Bu sorun da çözülmeli.Aslına bakarsanız bu epey bir can sıkıcı durumu düzeltiyorBence çok sevindirici bir geliştirme olmuş.
Abi tuş kilidini devreye soktuğun an kopyalamalar gider ama tuşları kilitlemeden unutuyorsa başka bir sorun var demektir.Klavye tekrar elden geçmiş. İfadeler için ayrılan bölüm de kaldırılmış. İstediğim kopyalama panosu da umarım gelir. Kopyaladıklarımı yapıştıramıyordum çoğu zaman unutuyordu hemen. Bu sorun da çözülmeli.
Bence aynı tür cihazı kullananların bir arada bulunması ve sağlıklı yardımlaşabilmeleri açısından kategoriler ayrı kalmalı ve şöyle olmalı:Forumun Windows işletim sistemi kategorisini de burayla mı birleştirsek
@Nextman @bulutsuzgece @Sensation
Bölüm Windows Phone ama artık sistem Windows (10) oldu.bölüm windows phone fakat konuşulan ve paylaşılan fotolar Windows 10 a ait,sizce mantıklımı ? @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
İşte bu merak edilenlerden biriydi.Karşınızda hassas işaretleme çubuğu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bence birlikte yani bu şekilde olması lazım.Bölüm Windows Phone ama artık sistem Windows (10) oldu.
Ve bilgisayardaki sistemle oldukça benzer yapıda ve yakın ilişkide olacak.
Telefona gelecek özellikleri az çok önceden görüp tanımak ve karşılaştırmak adına "şimdilik" (telefon önizlemesi sunulana kadar) Windows 10'un da burada bahsinin geçmesi doğal. Bir mantıksızlık yok.
bence bu şekilde çok güzel olur ve sistem takibi açısından kullanışlı olur nihayetinde hepsi windowsBence aynı tür cihazı kullananların bir arada bulunması ve sağlıklı yardımlaşabilmeleri açısından kategoriler ayrı kalmalı ve şöyle olmalı:
*Windows Telefon
*Windows Tablet
*Windows Bilgisayar
*Windows Diğer Cihazlar
Bunu yönetim olarak aramızda daha sonra değerlendirelim.