Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ufak bir tüyo.
DVD'yi UEFI olarak boot eederseniz diski görüyor normal boot esnasında benim SSD diski görmemişti.
Ben çok beğendim ikonlar görünüm ve görsellik tatmin edici.
Biliyorum yine de teşekkürler ancak 1TB diskin içinde 3 farklı işletim sistemi mevcut Mac OS X - Win 8 - Mint 17 :cool grup bozulmasın diye boş alanı riske etmedim daha fazla disk var nasılsa :oke:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler bende şuan kullanmış olduğum orjinal windows 8.1 anahtarı var ve şuan o kurulu. Ben şimdi windows 10 u yüklersem, o anahtarı windows 10 da yazsam orjinal sürümü olur mu? bi sıkıntı çıkar mı nasıl olacak?
Ve şuan oynadığım oyunlar windows 10 da çalışmama gibi bi durum olur mu? Hani bazı uygulamalar windows xp de çalışmayıp windows 7 de çalışıyor ya, windows 8 de çalışıp windows 10 da çalışmayan uygulama olur mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Genel bir tavsiye de bulunayım sisteminizde farklı bölüm olsa da imkanınız varsa önce sanal deneyim yapın zira uefi ve boot sorunları yaşamayın tam anlamıyla test etmek isteyen arkadaşla farklı bir HDD ile test etmeleri deneyim açısından her zaman için tavsiyemdir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Genel bir tavsiye de bulunayım sisteminizde farklı bölüm olsa da imkanınız varsa önce sanal deneyim yapın zira uefi ve boot sorunları yaşamayın tam anlamıyla test etmek isteyen arkadaşla farklı bir HDD ile test etmeleri deneyim açısından her zaman için tavsiyemdir. :oke:
Bende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyim :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyim :)
Ben partition uçmadan 1.2 GB gibi görmüştüm ama yanıltmayım bende sıfırdan kuruyorum şu an arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

zbahadir

Üye
Windows 10 henüz çıkmadı bunlar teknik öznizlemeler onun için Windows 8.1 kullanıcıları henüz yükleyemiyor ve Windows 10 seri numarası sitede verilen seri numarasıdır.

Final sürüm çıktığında 7, 8.0, 8.1 kullanıcıları bir yıl boyunca ücretsiz update edebilecek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 preview güncelleme ayrıntıları:
•Cortana & Hey Cortana on the desktop
•New Start menu
•New Settings app
•Connect to wireless audio and video
•New Photos and Maps apps
•Windows Store Beta
•Xbox app
•New Languages(Türkçe Dahil 21 yeni dil)
•New Progress bar
•ALT+TAB merger with Task View
•Persian Calendar support
•fu ll-Screen button
•Keyboard light bug fixed
@Nextman

Cortana da sadece Amerikada aktif.

Evet arkadaşlar direk linke yumulun :eller:

Windows 10 için Özellikler (Türkçe olarak) (Pc için he)

- Xbox Uygulaması: Tanıtımda uzunca yer verilen, oyun platformuna yer ayıracak olan Xbox uygulaması Windows 10 teknik önizleme versiyonu için bu güncelleme ile geliyor

- Cortana : Microsoft’un dijital sesli asistanı Cortana daha gelişmiş olarak masaüstüne geliyor. Masaüstünde şimdilik sadece ABD – İngilizce için aktif olduğu belirtiliyor.

- Eylem merkezi: Windows Phone 8.1 ile tanıştığımız eylem merkezi masaüstüne de daha gelişmiş bir şekilde taşınıyor. Ayrıca belirtmemiz gereken nokta, telefonlara Windows 10 geldiğinde bildirimlerin telefon ile senkronize çalışacağı.

- Yeni ortak uygulamalar : Tanıtımda bahsi geçen, yine telefonlar için Windows 10 ile ortak olan uygulamalar bu sürümde PC’ye geliyor. Kişiler, Outlook, Haritalar uygulaması geldi

- Modern 2.0 kullanıcı arayüzü: İkonlar, geçişler, efektler ve menüler değişiyor

- Akıllı önizleme modu : Açık olan uygulamaların akıllı önizlemesini görebilirsiniz

- Süreklilik (Continuum) : Eylül’de tanıtılan, Windows 8 tablet ve hibrit PC kullanıcılarının merakla beklediği, masaüstü ve tableti birleştiren arayüz bu sürüm ile birlikte geliyor.

- Türkçe desteği geldi ! (toplam 25 yeni dil seçeneği)

Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de :D )

Neowin'in haberine göre bu son güncellemede gelen düzeltmeler şunlar:

1. Reliability improvements to prevent some system crashes in explorer.exe
  2. Fixes an issue that could cause a deleted app to be unintentionally reinstalled
  3. Increased power efficiency to extend battery life
  4. Reliability improvements for virtual machine live migrations
  5. Performance improvements for Internet Explorer
  6. Fixes an issue that could cause pending Windows Updates to be incorrectly reported in the update history
  7. Fixes an issue that could cause the Start Menu to be improperly registered and fail to launch
  8. Fixes an issue that could cause random pixelation on the screen when using Remote Desktop Client

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Windows 10 henüz çıkmadı bunlar teknik öznizlemeler onun için Windows 8.1 kullanıcıları henüz yükleyemiyor ve Windows 10 seri numarası sitede verilen seri numarasıdır.

Final sürüm çıktığında 7, 8.0, 8.1 kullanıcıları bir yıl boyunca ücretsiz update edebilecek.
Yüklenebiliyor. Lisansınız gitmiyor ayrıca

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Forumun Windows işletim sistemi kategorisini de burayla mı birleştirsek:kop:
@Nextman @bulutsuzgece @Sensation

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, Serhan, alasulumurat ve 4 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat, ceza87, BLasTeaR ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende indiriyorum bakalım teknik öenizlemeyi :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok karışır bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vallaha Microsoft öyle yaptıktan sonra bizde öyle yapıcaz gari :D :cool
Bunu bir görüşelim. Zaten sistemler neredeyse aynı olacak. Buraya da Windows yerine Microsoft adını veririz. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr, BLasTeaR ve 1 kişi daha

Üst Alt